ION ION TIRIAC și iubita SORANA CÎRSTEA logodna secretă și o posibila nuntă

Cancan monden: SORANA CÎRSTEA și ION ION TIRIAC logodnă secretă


ION ION TIRIAC (vârsta 43 de ani) fiul miliardarului și magnatului ION TIRIAC actualmente șeful  FEDERATIEI ROMANE DE TENIS a fost prezent mereu in presa gratie sarmului și a averii tatălui.

Si a  contat mai puțin dacă știe sa facă afaceri  lumea s-a uitat mereu după femeile care i-au stat alături.

După o relație de cativa ani cand lumea se aștepta sa ajungă la altar in compania frumoasei ILEANA LAZARIUC, ION ION TIRIAC o ducea la altar pe MARIA MARINESCU.

Nu mai vorbim de alte iubite printre care si  nabadaiaosa RALUCA SANDU. CERT este ca viața sentimentală a lui TIRIAC JR a fost mereu intensa. Si dezbatuta in presa.

Baiat de bani gata a facut si chestii de care lumea a uitat, iar tatăl mereu l-a scos din necazuri. A fost in centrul unor scandaluri mari pe vremea relație cu RALUCA SANDU ba chiar au fost aproape de a  primi condamnari.
sorana cirstea si ion ion tiriac logodna secreta

După cea mai scurta căsnicie din showbiz TIRIAC JR se despartea de MARIA MARINESCU.

După vreo doi ani  TIRIAC JR părea ca s-a asezat la casa lui. A luat-o de nevasta in cele din urma pe ILEANA LAZARIUC. S-au mutat in strainatate la MONTE CARLO.

ILEANA LAZARIUC l-a făcut tata de baieti. Cei doi au împreună doi băieți reușiți pe  ALEXANDRU si NICHOLAS.

Căsnicia lui TIRIAC cu ILEANA LAZARIUC a durat zece ani doar prietenii apropiati cuplului știau ca lucrurile cam scartaiau și ION era mai mult plecat.

Cei doi au divorțat in secret la notar din 2017 dar presa din România a aflat de divorțul celor doi abia in 2019 cand s-a aflat de noua iubita a lui TIRIAC.

ILEANA LAZARIUC nora pe care  SENIORUL TIRIAC nu a considerat-o potrivita pentru fiul sau a rămas sa aibă grija de cei doi baieti.

S-a reapucat de moda. ION ION TIRIAC si-a făcut o noua iubita pe care a tinut-o secreta cat de mult s-a putut. Ba chiar multi din aproprierea cuplului  știau ca TIRIAC  JR nu divorțase de ILEANA dar era implicat in alta relație de dragoste.

Cine sa fie noua iubita care i-a sucit mințile  lui TIRIAC JR care s-a iubit numai cu femei superbe ?

NUMELE NOII IUBITE a lui TIRIAC este jucătoarea de tenis SORANA CÎRSTEA.

SORANA CÎRSTEA si ION ION TIRIAC spun unele surse sunt împreună din 2017 și lucrurile au evoluat  in relația lor.

Unii spun ca cei doi s-au logodit in secret ca SORANA a primit inelul desi ea nu a suflat vreo vorbuliță.

Clar TIRIAC i-a impus fiului  un anumit tip de comportament astfel incat sa nu transpire  amanunte din viata personala. A investit pe vremuri energie si bani pentru a repara greselile fiului.

Așadar fiul a divorțat in secret a început o noua relație in secret. TIRIAC juniorul  o insotea  pe SORANA in turnee dar nu se afișau impreuna.

 Au mers in vacante secrete.  Si pana se vor hotărî să-și oficializeze relația  se comporta ca doi oameni  care se iubesc dar adevarul e știut doar de ei.

Cine este SORANA CIRSTEA? O jucatoare de tenis din ROMANIA care a ajuns destul de departe. Se stie ca din copilărie  a existat o rivalitate si ostilitate intre SORANA CÎRSTEA si SIMONA HALEP.

Altfel spus pana in ziua de azi intre cele doua sportive  s-a mentinut  RACEALA si OSTILITATEA lucru explicat de primul antrenor al SIMONEI HALEP.

Pe numele intreg SORANA  MIHAELA CARSTEA s-a nascut intr-o familie care i-a dorit binele si care a sprijinit-o sa isi indeplineasca visele.

SORANA are un frate mai mic pe nume MIHNEA . SORANA CÎRSTEA s-a nascut la TARGOVISTE la 7 aprilie 1990 in zodia BERBECULUI.

Prima oara cand a pus mana pe o racheta  era in mai 1994 cand avea doar patru ani. SORANA isi iubește părinții care și-au sacrificat viata pentru ca ea sa ajungă unde și-a dorit.

Își amintește cu nostalgie de turneele la categoria 8-10 ani când mergea însoțită de mama sa. Alături de ele un alt  băiat  care juca tenis si care era însoțit de mama.

SORANA s-a împrietenit cu băiatul devenit intre timp un nume in tenisul romanesc MARIUS COPIL.  Jucatoarea de tenis nascuta la TARGOVISTE nu regreta  faptul ca nu a avut o copilărie și adolescenta normale.

Spune ca dacă  ar fi sa reia  totul de la zero ar lăsa copilăria si adolescenta pentru a juca tenis pentru a putea face lucrurile pe care le face de la 17 ani.

E o norocoasa ca părinții au avut posibilitatea de a o susține financiar. SORANA a spus ca nu a avut vreodată vreun sponsor si nici nu a beneficiat de ajutor din partea cuiva cu atat mai mult din partea statului.

Mai spune ca A FOST MEREU PATRIOATA desi nu a  primit bani ca sportiv ba mai mult i s-au pus bete in roate.

La 17 ani SORANA CÎRSTEA ajungea in TOP  100 iar la 18 ani era in TOP 30. Părinții  nu i-au cerut sa fie o eleva merituoasa dar SORANA a fost o eleva de nota zece de la clasa  intai pana la terminarea liceului.

 A luat BACALAUREATUL cu nota 9, 80. SORANA spune ca a invatat de drag si ca a avut profesori extraordinari.

 Pe teren SORANA este colerica dar in viata sentimentala  este discreta. La turnee internaționale i-a fost admirata mereu si frumusețea fizica se  spune ca formele ei  atrageau atentia pe langa loviturile de mana dreapta.

 In cariera a avut suisuri si coborasuri si perioade critice. A schimbat mai multi antrenori iar in prezent  este antrenata de ADRIAN CRUCIATU.

In 2017 SORANA s-a despărțit de iubitul  colombian SERGIO GUTIERREZ într-un moment dificil pentru sportiv. S-au iubit din 2014 pana in 2017.

SORANA CARSTEA a devenit IUBITA lui TIRIAC și asta a venit la pachet cu o serie de reguli. Se vede treaba ca  le este bine impreuna și ca au reușit sa păstreze discreția asupra relației pana acum.

Păcat ca ȚIRIAC a început aceasta relatie in vremea cand era INCA CASATORIT cu ILEANA LAZARIUC.

SORANA CARSTEA a primit porecla de CATWOMAN de ROMÂNIA. Cu tot programul încărcat a găsit timp sa participe la emisiunea " DANSEZ PENTRU TINE" alături de  fostul partener de dans al CORINEI CARAGEA.

SORANA a avut drept model în tenis pe marea jucătoare STEFFI GRAF. Spre bucuria sa SORANA a avut ocazia sa o cunoască personal atat pe STEFFI dar și pe soțul acesteia ANDRE AGASSI.

In afara tenisului SORANA a făcut și opere de caritate. A donat un incubator pentru nou nascuti spitalului din orașul natal TARGOVISTE.

SORANA are vârsta de 30 de ani și e clar ca pentru ea nu conteaza diferenta de varsta  iubitul ION ION are 43 de ani.

SORANA se descrie ambitioasa. Si e drept ca  a făcut bani din munca sa.

Dar nu strica sa ai un iubit celebru si instarit si mai ales un prezumtiv tata socru  atat de cunoscut in lume si practic unul dintre cei mai bogati romani din tara noastra.

Ceea ce ar trebui sa  ia aminte SORANA este faptul ca iubitul si posibil viitorul sau sot are in creștere doi copii.

E clar acum SORANA trăiește printre oamenii  bogați unde aerul este mai rarefiat. Oare ION TIRIAC va sprijini pe viitor cariera  SORANEI dacă ea va deveni soția fiului sau?

Sau va merge in continuare pe mana SIMONEI HALEP? Povestea de dragoste a mostenitorului miliardar  TIRIAC, ION ION ALEXANDRU TIRIAC este in vizorul presei.

Si dacă cei doi se vor căsători  mai tarziu nu vom afla prea curând.  Pana atunci jurnaliștii sunt acum atenți la fiecare mișcare a SORANEI CÎRSTEA.

Doar EA este in prezent IUBITA chiar posibil LOGODNICA fiului celui mai bogat  om de afaceri din ROMANIA. O fi ea atrăgătoare dar cred ca  ILEANA LAZARIUC este CAMPIOANA FRUMUSEȚII.

Nu ai cum sa o compari pe ILEANA LAZARIUC cu SORANA CÎRSTEA. Ce preferințe si hobby-uri are SORANA iubita lui TIRIAC?

Se lauda ca vorbește mai multe limbi străine : engleza, spaniola, franceza. Orasele preferate sunt NEW YORK si LONDRA.

Adora sa faca shopping si de acum   iubitul va tine cont de preferințele iubitei. Ii plac si filmele. In rest  SORANA CARSTEA este jucatoarea de tenis dornica sa ajunga cat mai sus in topuri.

SENTIMENTAL este fericita  s-a logodit si dacă va ajunge la altar va fi o adevarata doamna din LIGA  OAMENILOR BOGAȚI cu o alta viata decat a muritorilor de rand.

Deocamdata jucatoarea de tenis isi vede de viata sportiva si nu da semne ca ar dori sa puna racheta in cui.

Deocamdata nu e nici o problema sa impace viata sportiva cu aceea de iubita de   milionar. CUPLUL secret ION ION TIRIAC si SORANA CARSTEA își vede de povestea lor.

Mai mult ce poate dezvălui presa  despre ei? Viata lor se desfășoară departe de ROMANIA.