Treceți la conținutul principal

MARIANA DARILENCO biografie, vârstă, iubit, zodie, înălțime concurentă Puterea Dragostei

Vezi care este biografia Mariana Darilenco și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Mariana Darilenco. Cele mai frumoase poze cu Mariana Darilenco le găsiți pe pagina ei de Instagram

BIOGRAFIE MARIANA DARILENCO


Mariana Darilenco are vârsta de 26 ani, este din Republica Moldova, dar locuiește în București. Este o fire sociabila, sensibila, încăpățânată.

Pentru moldoveanca Mariana Darilenco, bărbatul ideal ar trebui sa fie calm, înțelegător, comunicativ, iar din punct de vedere fizic, sa fie înalt, chipeș și mult mai matur decat ea.

Mariana Darilenco este convinsă că nu ar accepta sa fie înșelată.

Mariana Darilenco spune despre ea ca este o fire puternica, se iubește foarte mult pe sine si crede ca asta o va ajuta sa cucerească orice bărbat.

Mariana Darilenco Wiki data nasterii zodie iubit

Pe Mariana Darilenco o puteți vedea in cel de-al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", care este difuzat din 27 iulie 2020.

Puterea Dragostei și-a anunțat concurenții sezonului trei. Emisiunea matrimonială de la Kanal D, care începe care a ajuns la sezonul trei, și-a aflat protagoniștii.

14 concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa pentru a-și arăta sentimentele, emoțiile, trăirile.

Și de această dată se vor naște noi povești de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă'

Reamintim că noul sezon Puterea Dragostei are parte și de nouă prezentatoare în locul Andreei Mantea. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”.
MAI POTI CITI