NICOLAS DUMITRESCU biografie, vârstă, iubită, zodie, înălțime concurent Puterea Dragostei

Vezi care este biografia Nicolas Dumitrescu și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are Nicolas Dumitrescu. Cele mai frumoase poze cu Nicolas Dumitrescu le găsiți pe pagina lui de Instagram

BIOGRAFIE NICOLAS DUMITRESCU


Nicolas Dumitrescu are vârsta de 23 de ani și este pasionat de muzica.

Nicolas Dumitrescu consideră ca viata este un film, iar el este propriul regizor, dorindu-și ca în aceasta emisiune ca sa își găsească ”subtitrarea”.

Deși considera ca este foarte puternica concurenta, își asigura adversarii ca el este de zece ori mai pregătit și mai motivat decât ei.

Nicolas Dumitrescu declară sincer că nu caută perfecțiunea, este de părere ca viata e foarte frumoasă, însă devine și mai frumoasa când o împarte cu cineva.

Nicolas Dumitrescu wiki data nasterii iubita


Spera sa găsească la Puterea Dragostei fata alături de care își va petrece viata.

Pe Nicolas Dumitrescu îl puteți vedea în cel de-al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", care este difuzat din 27 iulie 2020.

Puterea Dragostei și-a anunțat concurenții sezonului trei. Emisiunea matrimonială de la Kanal D, care începe care a ajuns la sezonul trei, și-a aflat protagoniștii.

14 concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa pentru a-și arăta sentimentele, emoțiile, trăirile.

Și de această dată se vor naște noi povești de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă'

Reamintim că noul sezon Puterea Dragostei are parte și de nouă prezentatoare în locul Andreei Mantea. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”.