NOVUM by the Sea Olimp păreri, patron, prețuri. restaurant, plajă privată

Impresii cazare NOVUM by the Sea Olimp, păreri, proprietar, restaurant Leto prețuri actualizate.

Complexul de patru stele Novum by the Sea a fost inaugurat oficial la începutul lunii iulie 2020, în urma unei investiții de 15 milioane de euro.

Liviu Popescu, co-proprietar al grupului Fratelli şi vicepreşedinte al organizaţiei patronale HORA, a fost consultantul operaţional al proiectului Novum by the Sea.

Pe forumurile de turism părerea generală despre Novum By the Sea este ca principalul avantaj al proiectului  este locația curată. Înconjurată de păduri verzi, stațiunea Olimp asigură în timpul verii un aer curat și răcoros.

Prețul mediu al cazărilor la NOVUM by the Sea Olimp este de 250 de euro pe noapte.
NOVUM by the Sea Olimp pareri forum turism

Novum By the Sea Luxury Resort a fost conceput pentru a oferi intimitate și relaxare totală oaspeților care caută o locație privată cu servicii exclusive, distingându-se prin aerul boem al binecunoscutei stațiuni Olimp care a fost, nu până de mult, faimoasă. Înconjoară-te cu natura, răsfață-ți simțurile și creează amintiri pe viață în timpul unei vacanțe cu adevărat diferite în resortul Novum By the Sea.

Novum by the Sea Luxury Resort pune la dispoziția clienților 160 de apartamente complet utilate, toate spațiile fiind finisate și dotate la standarde de ultimă generație, aerisite, luminoase și eficiente din punct de vedere energetic.

Toate studiourile sunt spațioase, create și proiectate de arhitecți și designeri cu experiență, mobilierul și decorațiunile fiind de cea mai înaltă calitate.

Fiecare clădire găzduiește penthouse-uri cu o suprafață de 440 mp cu terasă exterioară și jacuzzi, gândite pentru a se contopi cu peisajul înconjurător. Fiecare loft este ideal pentru familiile care caută confortul și luxul superlativ
impresii cazare novum by the sea olimp

Toate apartamentele complexului Novum by the Sea Luxury Resort sunt complet echipate cu bucătărie, aer condiționat și Smart TV în fiecare cameră, acces gratuit la internet wi-fi, sistem modern și acces facil la zonele de cazare bazat pe coduri de acces, finalizând totul cu balcoane generoase.

Puteți alege să vă răsfățați, singur sau cu familia, sub deviza „dolce far niente” pe șezlongurile confortabile ale plajei Asterios, puteți face pași prin nisipul auriu și vă puteți scufunda în apa de mare sărată sau puteți alege să vă bucurați de sporturile acvatice și de cele de nisip.

Rezervați la NOVUM by the Sea Olimp un sejur cu durata de 7 nopți sau mai mult pentru a primi reducere.

♦ Check-in-ul se face începând cu ora 16:00

♦ Early check-in doar în funcție de disponibilitate.

♦ Check-out-ul se face la ora 11:00

♦ Pentru late check-out între 11:00 și 15:00 se percepe jumătate din prețul pt o zi, după 15:00 se plătește o zi întreagă.

Restaurantul Leto este inima resortului Novum by the Sea Luxury Resort. 
restaurant leto novum by the sea olimp meniu rafinat

Un restaurant plin de stil, plin de viață și de distracție, perfect pentru mese vrednice de aducere aminte.

Situat lângă grădinile piscinei, restaurantul Leto din Olimp oferă un mic dejun delicios, servit zilnic între orele 7:30 - 10:30, cu o varietate de opțiuni de mic dejun continental și opțiuni gătite.

De asemenea, restaurantul Leto oferă un meniu complet à la carte, disponibil zilnic de la amiază până la 22:00 și un meniu lounge, disponibil de la 10:30 la 23:59.