Nutritionist Alina Cernea biografie, studii. CV fondatoare NutriHealing. Programări.

Nutriţionist Dr. Alina Cernea biografie profesională, studii de specialitate. adresă programări NutriHealing.


Dr. Alina Cernea, fondatorul cabinetului de nutriție funcțională și integrativă NutriHealing, primul de cabinet de nutriție acest fel din România, este conform CV-ului medic generalist și nutriționist specializat în medicină funcțională și integrativă.

Devotamentul medicului nutriţionist Alina Cernea pentru nutriție și menținerea echilibrului organismului a început în urmă cu mai bine de 10 ani și a culminat în 2016 cand a deschis porțile NutriHealing, după ce a urmat cursurile faimosului Institut de Medicină Funcțională și Medicină a Mediului din Germania (Institute fur Funcțional Medicine und Umweltmedizin, Deutschland), susținute de apreciatul doctor și autor, Dr. Klaus Runow.

Nutritionist Alina Cernea wiki biografic

Anterior, în 2015, Dr. Alina Cernea a urmat cursurile Școlii Vieneze unde a studiat Medicina Tradițională Chineză și s-a specializat în Nutriție în conformitate cu cele 5 elemente (lemn, foc, apa, metal, pamant).

Încă din anul 1996, Dr. Alina Cernea a activat ca specialist în domeniul aparaturii de laborator și medicală, în special în controlul calității.

Experiența dobândită în activitățile de dotare a laboratoarelor de control calitate pentru analize fizico chimice și microbiologice din domeniul industriei alimentare a ajutat-o să aibă o perspectivă foarte clară cu privire la calitatea alimentelor plecând de la procesul de fabricație.

Astfel, Dr. Cernea a studiat procesele de tehnologie și siguranță alimentară și a corelat aceste cunoștințe cu specializările medicale legate de nutriție calitativă și cantitativă.

Contactul cu laboratoarele de cercetare din domeniul medical din țară precum și din Europa de Vest i-au oferit medicului nutriţionist Alina Cernea acces permanent la ultimele tehnologii și tehnici de investigare, și în același timp la patologia medicală.

Totodată, Dr. Cernea și-a lărgit foarte mult orizontul în alte domenii conexe dar interconectate, care influențează în mod direct calitatea vieții oamenilor: știința alimentației și alimentului, dar și poluarea mediului înconjurător.

Dr. Alina Cernea a participat și la dotarea cu echipamente de înaltă performanță din cadrul laboratoarelor de cercetare în poluarea mediului.

Astfel, în urmă cu 10 ani Dr. Cernea a devenit foarte interesată de conectarea tuturor acestor cunoștințe în vederea reechilibrării organismului și depistării problemelor de sănătate apărute atât ei cât și unor apropiați și astfel a participat la diverse cursuri în Germania și Austria cu privire la nutriție și medicina mediului.

Toate aceste studii, precum și numeroase alte cunoștințe pe care le-a acumulat de-a lungul anilor, fac experiența în nutriție a ​Dr. Cernea să fie greu de egalat în România.

În anul 1998 Dr. Alina Cernea a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, Facultatea de medicină generală și a absolvit Master în ​Nutriție și Siguranța Alimentară în cadrul aceleași instituții.

Programări consultaţii nutriţionist Alina Cernea


NutriHealing - Cabinet de nutriție funcțională și integrativă

Intrarea Catedrei 17-23, Ap. 3,
RO-014162, București
Telefon: +40 740 230 230
Email: receptie@nutrihealing.ro