Pareri Credit de Nevoi personale Idea::Selfie Idee:Bank apreciatpozitiv pe forumurile bancare.

Sa ne facem o părere despre creditul de nevoi personale IDEA:SELFIE propus de IDEA::BANK Romania. 

Opiniile si comentariile de pe forumurile financiare arata ca Idea::selfie este imprumutul bancar perfect atunci când vrei să îți schimbi autoturismul, să renovezi locuința sau când vrei să refinanțezi creditul, overdraft-ul sau cardurile de credite de la alte bănci pentru o singură rată lunară, mult mai avantajoasă.

Cu un telefon sau cu un click poți solicita creditul de nevoi personale Idea::selfie de la orice sucursala Idea:Bank din Romania sau online, simplu si confortabil.

Mergi în cea mai apropiată unitate Idea::Bank doar cu actul de identitate (în cazul refinanțărilor sau situațiilor speciale, se pot solicita alte documente din care să rezulte IBAN-ul și datele creditelor de refinanțat) sau sună la numarul de telefon 4455 / 021.318.95.00 (numere cu tarif normal) ori intra online pe site-ul oferte.idea-bank.ro
pareri credit de nevoi personale idea bank forum împrumuturi bancare

Dobânda la imprumutul de nevoi personale IDEA:SELFIE variază în funcție de istoricul de plată și de datele socio-demografice ale împrumutatului (vârstă, stare civilă, vechime în muncă, nivel în carieră etc.).

a) comision lunar administrare credit: 0 lei

b) comision lunar administrare cont curent: 3 lei

c) comision rambursare anticipată:

Dobândă fixă: 1% înainte de ultimul an de contract, 0,5% în ultimul an de contract. Dobândă variabilă: 0%

Caracteristici principale credit de nevoi personale Idea::selfie de la Idea::Bank Romania:

1) perioadă împrumut: minim 6 luni, maxim 5 ani;

2) rambursarea ratelor:

- prin internet banking Idea::iBank;
- în orice sucursală Idea::Bank;
- la stațiile de plată SelfPay.

3) limită venit lunar: minim 1.500 lei de persoană;

4) venituri acceptate: salariu, pensie, dividende, venituri din chirii, drepturi de autor, venituri din străinătate, venituri din profesii liberale, navigatori etc;

5) vârstă: cetățenii români cu vârsta între 18 ani și 70 ani (65 ani pentru navigatori), la terminarea contractului de credit.

Calculator simulare împrumut de nevoi personale Idea::Selfie

Pentru un credit de nevoi personale Idea::selfie în sumă de 30.000 lei, contractat pe un termen de 5 ani, cu un comision de analiză dosar de 400 lei, te poți încadra de la o dobândă fixă minimă de 8,90% (cu o rată lunară de 621 lei, DAE de 10%, valoare totală plătibilă de 37.278 lei) până la o dobândă fixă maximă de 15% (cu o rată lunară de 714 lei, DAE de 16,90%, valoare totală plătibilă de 42.822 lei).

Dobânda (de la 8,90% până la 15%, în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) s-a calculat luând în considerare un discount în valoare de 1 punct procentual pentru virarea salariului prin Idea::Bank.

Topicuri asociate: credit nevoi personale 3 luni vechime, credit nevoi personale cu ipoteca,  credit nevoi personale ideea bank rapid online, simulare credit nevoi personale dobanda mica.