Păreri VILA CSONKA Tg. MURES eleganta, istorie si relaxare de CINCI STELE

VILA CSONKA by Tg. MURES beneficiază pe forumurile de turism de păreri excepționale având un scor de aproximativ 9,5 din 10, oaspeții aprecind cel mai mult atmosfera placută și staff-ul super calificat și amabil.

O vizita in orașul TG. MURES va poate uimi cu un oraș cochet, bogat in arhitectura, obiective culturale si locuri de relaxare.

Pentru cei pretentiosi exista un loc demn de cinci stele. Un hotel si o vila care fac parte dintr-un concept hotelier aparte. Vorbim de hotelul PRIVO si vila CSONKA.

Sa ne ocupam de frumoasa vila CSONKA by Privo un adevarat refugiu pentru cei care iubesc combinatia dintre lux, modern si capodopere arhitecturale vechi de cand lumea.
vila csonka by privo pararei forum cazare 5 stele tg mures

VILA CSONKA are o vechime de peste 100 de ani si poate fi văzută din interiorul hotelului PRIVO. Plus spatiul verde, gradina care te face sa crezi ca poate ești cazat într-o mare capitala a lumii.

Camerele si apartamentele sunt mobilate cu mobilier  format din piese originale THEONET si ART DECO ce au fost reconditionate,iar spațiul se întinde pe o suprafata de  3500 km de mp.

E un privilegiu  sa te cazezi  într-o vila  istorica cu parc si sa poti trai in zilele noastre atmosfera anilor 1900. Si nu vei fi lipsit de confortul curățenia si luxul contemporan.

Întreaga vila a fost reconditionata de-a lungul anilor  2001-2003. Pentru a  păstra farmecul istoric nu  s-au făcut intervenții majore.

Vila Csonka are peste 100 de locuri de cazare ce îmbină designul unui conac modern. Camerele sunt spatioase cu o suprafață de la 22 mp  si mai mult.

Prețurile pentru o cameră dublă clasică cu mic dejun pornesc de la 460 lei și ajung până la 650 lei pe noapte suita clasică

Va asteapta fiecare camera cu parfumul de odinioara de la CLASSIC KING ROOM , CLASSIC SUITE si cele mai moderne.

Paturile au saltele ortopedice si lenjerii hipoalergenice băile sunt somptuoase in acord perfect cu interiorul luxos si dotat cu cosmetice  si foehn.

RESTAURANTUL PRIVO este elegant  puteți alege mâncăruri internaționale si ce nu nu din produsele specifice zonei.

Exista o ENOTECA cu licori care mai de care mai  fine și aveți de unde alege seara la o cina cu prietenii.  Si nu uitați de terasa.

In LOBBY BAR domnii pot dezbate subiectele zilei la o cafea și doamnele vor fi impresionate de  decor.

Pentru oamenii ocupati la HOTEL PRIVO exista un centru de conferințe dotat cu 3 săli cu toate echipamentele necesare: traduceri simultane, instalații de sunet, laptopuri, mobilier de conferințe, televizoare LCD.
impresii cazare camere vila csonka tg mures

Mergeți vizitati orașul si veti vedea ca TG MURES se diferențiază de alte orașe.

Oaspeții pot practica echitație la o fermă a proprietății, situată la 12 km.

Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureș se află la 15 km, iar oaspeții pot beneficia de serviciu de transfer disponibil la un cost suplimentar.

ADRESA VILA CSONKA:
STR. GHEORGHE DOJA. Nr. 27. ACCES de la STR. URCUSULUI 1.

REZERVARI VILA CSONKA
TELEFOANE: +40- 365 42 44 42
+40-371 44 22 44

HOTEL PRIVO si VILA CSONKA au devenit  locurile preferate  de cazare si distracție pentru oamenii de afaceri străini veniți cu treburi in TG. MURES.