Păreri Zappos.com cumpără pantofi la bucată sau perechi cu mărimi diferite recenzii bune pe forumuri

Noul serviciu de vânzări al Zappos pantofi la bucată sau perechi cu mărimi diferite care beneficiază de păreri pozitive pe forumuri a intrat în faza de testare la mijlocul lunii iulie 2020.

Zappos pantofi la bucată se adresează celor care poartă măsuri diferite, dar și persoanelor care au suferit amputații ale membrelor sau, pur și simplu, celor care au fost ignorați de industria de footwear și vor să poarte pantofi diferiți în picioare.

Cei de la Zappos spun că au cumpărat perechi de pantofi de la brandurile de footwear și că au fost nevoiți să facă modificări în depozit, astfel încât perechile să poată fi împărțite.

Scopul retailerului Zappos este să convingă producătorii de încălțăminte să le vândă pantofii la bucată dacă testul se dovedește a avea succes.
zappos ro pantofi la bucata pareri forum

Reprezentanții magazinului online Zappos spun că noua opțiune de shopping a fost cerută de clienții săi de ani buni, însă cererile au crescut în 2017, când a fost lansat site-ul Zappos Adaptive, care vinde haine și încălțăminte mai ușor de îmbrăcăt și purtat, pentru persoane cu dizabilități.

Zappos, companie deținută de gigantul online Amazon, spune că testează vânzarea pantofilor la bucată cu 6 branduri în faza inițială, printre care Converse, New Balance și Nike.

Deși gama inițială este destul de restrânsă, reprezentanții magazinului online Zappos vor să o extindă cât mai repede.

Pentru început, gama de încălțăminte care se va vinde la bucată în magazinul www.zaposs.com va cuprinde 80 de pantofi, în diverse stiluri și culori, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Pantofii la bucată vor costa mai puțin decât o pereche, cu prețuri cuprinse între 18,50 dolari până la 85 de dolari.