Persoanele cu RH NEGATIV au puteri nebănuite deoarece ar fi urmașele ÎNGERILOR CĂZUȚI din Bibilie

Mistere incredibile la granițele cunoașterii: se pare că persoanele cu RH NEGATIV au puteri nebănuite deoarece ADN-ul lor este diferit, ei putând fi urmașii ”ÎNGERILOR CĂZUȚI” din Biblie.

Dacă sângele dumneavoastră are antigenul, sunteți Rh pozitiv. Aproximativ 85% din populație are antigenul. 15% nu sunt și sunt considerate “Rh-Negative”

Cele mai noi studii din domeniul biologiei au scos la iveală că persoanele care au o grupă de sânge cu Rh negativ prezintă în sângele lor trăsături mai puțin umane, ADN-ul lor este diferit de cel al majorității oamenilor și cercetătorii cred că aceste persoane ar putea fi urmașii Nefilimilor, „îngerii căzuți” din Biblie.

pareri persoanele cu rh negativ au puteri nebanuite paranormale

Cartea Genezei din Biblie îi prezintă pe îngerii căzuți”, Nefilimii, ca fiind fiii fiilor lui Dumnezeu și ai fiicelor oamenilor, astfel ei se consideră că au avut copii cu oamenii și au creat o nouă rasă, superioară, cu Rh negativ și cu trăsături diferite de ale celorlalți.

Cercetătorii nu pot stabili cu certitudine dacă persoanele cu sânge cu Rh negativ sunt urmași ai Nefilimilor sau ai extratereștrilor, însă cu siguranță prezintă unele caracteristici specifice, precum ar fi: 

♦ inteligența peste medie,

♦ simțuri foarte dezvoltate,

♦ temperatura corpului mai scăzută,

♦ tensiunea arterială mai mare,

♦ abilități psihice și intuitive mai dezvoltate,

♦ sensibilitate crescută la căldură și la lumina soarelui,

♦ o vertebră în plus

♦ de obicei ochi verzi sau albaștrii și păr roșcat.

Cert este că nimeni nu a încercat să explice de unde provin Rh negativii.

Cei mai mulți oameni familiarizați cu factorii de sânge, presupun că acești oameni trebuie să fie o mutație, dacă nu descendenți ai unui strămoș diferit.

Dacă negativii Rh sunt o mutație, ce a cauzat această mutație?

Poporul basc din Spania și Franța au cel mai mare procent de sânge Rh negativ. Aproximativ 30% au sânge negativ Rh și aproximativ 60% poartă o gena negativă RH.

În Europa 40-45% dintre oameni au Rh negativ, în timp ce în Orientul Apropiat și Mijlociu se găsesc grupuri mari de persoane cu sânge cu Rh negativ.