Treceți la conținutul principal

Unde se găsesc poze cu Bianca aka Bia Khalifa iubita lui Dani Mocanu

Curioși unde poți vedea cele mai tari și rare poze cu Bianca Niculai aka Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, în cele mai captivante ipostaze?

Bianca, fosta iubită a manelistului Dani Mocanu, face bani frumoși din fotografiile necenzurate cu ea.

Ei bine nu pe contul de Instagram al Biancăi ci pe un site special acolo unde Bianca Khalifa se pare că le vinde fanilor amatori să plătească pentru a o vedea așa cum a făcut-o mama ei.

Bianca poate fi văzută în ipostaze de filme care se difuzează după miezul nopții, uneori alături de două prietene la fel de lipsite de inhibiții, însă totul se întâmplă doar contra-cost.

Un abonament la contul privat Bia Khalifa începe de la 30 dolari pe lună și ajunge la 180$ pe an (la promoție cu reducere).
bianca iubita lui dani mocanu poze rare gratis pe internet

Bianca N. reprezintă una dintre marile ”probleme” pe care le-a avut Dani Mocanu în ultimii ani cu legea.

Tânăra a dezvăluit că a avut o relație de câțiva ani cu manelistul, care s-ar fi încheiat în momentul în care a devenit majoră iar acesta i-a propus să o ”ducă la produs”.

De asemenea Bianca a susţinut că Dani Mocanu ar fi postat anunțuri pe site-uri de matrimoniale, în numele ei, ca să pară că este o femeie de moravuri ușoare.

Manelistul Dani Mocanu a infirmat toate acuzațiile și a spus că nu a avut o relație cu Bianca.

Bianca N. are câteva zeci de mii de urmăritori pe Instagram și a intrat recent și pe zona muzicală, cu câteva piese trap care au deja succes pe Youtube.

Bianca care l-a înnebunit pe Dani Mocani aka ”Regele Youtube-ului” din România este o tânără lipsită de orice fel de inhibiție și nu ezită să își arate în toată splendoarea fizicul demențial când are ocazia.
MAI POTI CITI