Treceți la conținutul principal

Poze cu Bianca aka Bia Khalifa iubita lui Dani Mocanu necenzurate pe contul de onlyfans.com

Curiosi unde poti vedea cele mai obraznice poze cu Bianca aka Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, în cele mai fierbinți si dezinhibate ipostaze?

Bianca, fosta iubită a manelistului Dani Mocanu, face bani frumoși din fotografiile necenzurate cu ea.

Ei bine nu pe contul de Instagram al Biancăi ci pe un site special doar pentru adulți, onlyfans.com acolo unde Bianca se pare că le vinde fanilor amatori să plătească pentru a o vedea gol goluță.

Bianca poate fi văzută în ipostaze demne de filmele pentru adulți, uneori alături de două prietene la fel de lipsite de inhibiții, însă totul se întâmplă doar contra-cost.

Un abonament la contul privat Bia Khalifa începe de la 30 dolari pe lună și ajunge la 180$ pe an (la promoție cu reducere).
bianca iubita lui dani mocanu poze necenzurate gratis pe internet

Bianca N. reprezintă una dintre marile ”probleme” pe care le-a avut Dani Mocanu în ultimii ani cu legea.

Tânăra a dezvăluit că a avut o relație de câțiva ani cu manelistul, care s-ar fi încheiat în momentul în care a devenit majoră iar acesta i-a propus să o ”ducă la produs”.

De asemenea Bianca a susţinut că Dani Mocanu ar fi postat anunţuri pe site-uri de matrimoniale, în numele ei, ca să pară că este o femeie de moravuri ușoare.

Bianca N. are câteva zeci de mii de urmăritori pe Instagram și a intrat recent și pe zona muzicală, cu câteva piese trap care au deja succes pe Youtube.

Bianca care l-a înnebunit pe Dani Mocani aka ”Regele Youtube-ului” din România este o tânără lipsită de orice fel de inhibiție și nu ezită să își arate în toată splendoarea fizicul demențial când are ocazia.