PROTOCALUL AMAR este Sigur și Eficient pentru SLĂBIRE?

Să vedem părerea specialiștilor în nutriție despre extractul de portocal amar, despre cât de sigur și eficient este portocalul amar în dieta de slăbire.

În timp ce unele cercetări clinice sugerează că portocala amară (Citrus aurantium) poate ajuta la pierderea greutății modeste atunci când este combinată cu dieta și exercițiile fizice, probabil că nu merită să vă asumați unele riscuri pentru sănătate.

Acest lucru se datorează faptului că portocalul amar poate provoca o varietate de posibile probleme grave de sănătate.

Așadar, dacă încercați să slăbiți, continuați să folosiți metodele mai sănătoase și să evitați pastilele de slăbit care au în compoziție extract de portocala amara.

pareri portocal amar efecte adverse suplimente slabire

Portocaliu amar este o plantă făcută din portocalul acru. Fructele și coaja de portocală amară sunt adesea folosite în suplimente de slăbit și în suplimente vândute pentru o varietate de probleme de sănătate.

Cu toate acestea, portocalul amar conține synefrină, un compus similar cu principalul produs chimic din ephedra suplimentului pe bază de plante (Ma-Huang), pe care Administrația Alimentelor și Medicamentelor l-a interzis din cauza problemelor medicale pe care le-a provocat. 

Synefrina face parte din grupul de amine adrenergice si stimulează receptorii beta-3. Synephrine poate accelera ritmul cardiac și crește tensiunea arterială.

La unii oameni, accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord au fost raportate în exclusivitate sau în combinație cu alți stimulanți, cum ar fi cofeina.

Amintiți-vă că doar pentru că un supliment pe bază de plante poate fi natural, nu înseamnă că este sigur.

Consultați întotdeauna medicul înainte de a lua orice supliment din plante.