SON Slim Detox păreri forumuri dieta personalizată nutriţionist SONIA BURTIC

Să ne facem o părere despre dieta de slăbire Son slim detox by Sonia Burtic, despre care comentariile de pe forumuri consideră că este o dietă extrem de diferită și ușoară în același timp. 

Sonia Burtic (al cărui CV îl gasiți pe pagina Instagram @sonslimcabinetth.nutritionist) nu da un regim pentru 7 zile pe care să îl repeți la nesfârșit, din contra, are grijă să fie aproape zilnic un meniu complet nou, nimic nu se repeat!

Iar referitor la prețuri, dieta SON Slim Detox se face în funcție de bugetul pe care pacientul il folosește pentru mâncare.

Pacientul nu trebuie sa facă cheltuieli in plus, ba dimpotrivă ajunge să cumpere mancare mai multă, mai calitativă și cu bani mai puțini.

pareri dieta son slim detox 3 5 7 sonia burtic timisoara

Dacă nu locuiești in orașul Timișoara pentru a veni la consultatie la cabinet, nicio problema: consultația se poate realiza și online prin WhatsApp video.

Durata consultației este de aproximativ 1 ora, iar controlul (la fiecare 12 zile) aproximativ 45 minute

Pachetele  SON Slim Detox se găsesc in 3 variante (3, 5, 7 zile) și sunt alcătuite din 6 băuturi pe zi , pe baza de fructe , legume , proteine de origine vegetală și animală .

Din aceste 6 bauturi , 3 sunt sucuri (deci le preparam la aparatul de stors) si 3 sunt smoothie-uri (deci le preparăm la blender).

Ele nu trebuiesc preparate fiecare la ora indicată, ci se pot prepara de pe-o zi pe alta sau chiar o data pentru 3 zile consecutive, ele pâstrandu-se la frigider, fiecare in câte o sticluta inscriptionata cu ziua și ora la care trebuie consumată.

Ceea ce este important pentru a avea beneficiile dorite e sa nu schimbăm ordinea bauturilor deoarece ele nu sunt intamplator ordonate astfel.

Cunoscând ceea ce contine fiecare fruct si leguma am realizat fiecare combinatie, a fiecărei băuturi  in funcție de variațiile cortizolului pe parcursul unei zile și de necesitățile organismului la momentul respectiv.

Cu dieta personalizată SON Slim Detox by SONIA BURTIC poți slăbi:

♦ DETOX 3 intre 1,5 si 2 kilograme.

♦ DETOX 5 intre 3 si 4 kilograme.

♦ DETOX 7 intre 4 si 6 kilograme.

Dieta SON Slim Detox este stabilită in urma unui consult in cadrul căruia se întocmește fișa pacientului pe baza unei scanari la nivel celular prin metoda cu bioimpedanta și a detaliilor despre stilul de viata.

In cateva zile pacientul primește dieta personalizata și in permanenta se păstrează comunicarea, dieta este monitorizată si schimbată in funcție de evolutie, doleante, pofte, până se ajunge la greutatea dorita.