Wiki Tiberiu Argint și Andreea Bălan. Cancan cu fratele Soniei Argint noul iubit al Andreei Bălan.

Cancanul monden al zilei: Andreea Bălan se iubește cu Tiberiu Argint, nimeni altul decât fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint.

Conform biografiei, Tiberiu Argint (nascut pe 19 octombrie 1984) este reprezentantul în România a celebrului brand de lux Bang & Olufsen, o companie daneză care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane unice și foarte scumpe.

Potrivit ziarului CANCAN Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint (zodia Balanță). 

Andreea Bălan pare mai fericită ca oricând, iar Tiberiu Argint are principalul merit că artista simte din nou că trăiește, deși este în plin divorț cu soțul ei, George Burcea.

andreea balan si tiberiul argint biografia unei iubiri fierbinti


Mai mult chiar, Andreea Bălan i le-ar fi prezentat tânărului Tiberiu Argint pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea.

Deși a vrut să țină totul secret o perioadă, se pare că apropiații Andreei Bălan știau deja faptul că aceasta formează un cuplu cu fratele Soniei Argint.

Tiberiu și Andreea Bălan și-ar consuma legătura sentimentală în principal în apartamentul fratelui prezentatoarei TVR Sonia Argint Ionescu, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală.

Potrivit surselor citate de ziarul Cancan, Andreea Bălan îl vizitează frecvent, dar ar fi preferat, de fiecare dată, să poarte perucă atunci când a ajuns în zonă, pentru a nu fi prea ușor recunoscută.

Weekend-ul trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, în sfârșit, să-și asume relația și să iasă împreună în public.

Andreea și Tiberiu au fost prezenți în stațiunea Vama Veche, unde au arătat o poftă nebună de distracție.

Îmbrăcată sexy, cu o fustă scurtă, bluză și șapcă, ultimele două accesorii de culoarea roz, Andreea Bălan și-a “sufocat” pur și simplu iubitul cu îmbrățișări noul iubit.

Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească… Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. ... Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire.” declara public nu de mult Andreea Bălan.