A murit EMI Pian Duduianu înjunghiat de Napy ca într-un film cu interlopi de serie B

Conform filmului povestit de ziarul WowBiz Florin Mototolea aka Emi Pian, cel care conducea clanul Duduianu a fost omorât pe o stradă din Sectorul 6 din București de un cunoscut de al său pe nume Ciprian Napy, după o răfuiala ca in filme.

UPDATE: Tatăl lui Emi Pian a murit când a aflat de moartea fiului său! Nicolae Duduianu ar fi făcut infarct.

Atunci când a aflat că Emi a murit, în această dimineață, tatăl său a suferit un șoc atât de mare încât inima sa nu a putut suporta.

Potrivit unor surse citate de Cancan.ro, filmul tragic al morții lui EMI PIAN conflict ar fi pornit de la un joc de barbut. În trecut, Emi Pian a mai fost implicat în scandaluri legate tot de jocul de barbut.

Ciprian Napy face parte din Clanul Rinu, grupare interlopă care acționează în Sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina. Tânărul cu viață de lux este fiul lui Napy, unul dintre liderii clanului.

Culmea este că ucigașul lui Emi nu este deloc străin de Clanul Duduianu. Dincolo de partidele de barbut dintre cele două grupări, care au dus la moartea lui Pian, în urmă cu zece ani cele două clanuri făceau „afaceri” împreună.

Florin Mototolea aka Emi Pian obişnuia să împrumute cu dobândă, între 10 şi 35%, persoane care pierdeau la barbut, se arată în documentele de condamnare ale acestuia, după un incident din anul 2016.

emi pian moarte inmormantare varsta

Seara trecută, un apel la 112 anunţa la mijlocul nopţii un conflict spontan între mai multe persoane, două dintre ele au fost duse la spital, iar una dintre victime, în vârstă de 39 de ani, celebrul interlop Emi Pian a decedat în urma acestui conflict.

Emi Pian ar fi fost pus la pământ de loviturile unui membru al clanului Spoitorilor.

Apoi, i-a fost tăiată vena femurală cu o lovitură de cuțit de bucătărie: “Ai lui l-au luat cu mașina și l-au dus la spital, însă nu s-a mai putut face nimic”.

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, era unul din liderii clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Interlopul Emi Pian era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.