ANA MARIA ABABEI biografie, vârstă, zodie, iubit, poze Instagram

Vezi care este biografia Ana Maria Ababei (vârsta 25 ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Ana Maria Ababei (zodia LEU). Cele mai frumoase poze cu Ana Maria Ababei le găsiți pe pagina ei de Instagram @ana.maria.ababei

Conform biografiei, Ana-Maria Ababei s-a nascut la 27 iulie 1995. A fost eleva a Colegiului National de Arta "Octav Bancila" Iasi, unde a practicat chitara, pian si canto.

Activitatea artistică a Anei Maria Ababaei a luat amploare încă de când avea 7-8 ani când a început sa susțină spectacole și sa participe la concursuri si emisiuni.

Iubește muzica în complexitatea sa, însă cele mai intense și autentice trăiri le simte atunci când interpretează muzică populară!

ana maria ababei poze rare instagram

Iubește ceea ce face și de aceea cred că reușește să rezoneze cu publicul! Muzica ei defapt creionează un tablou al vieții sale!

Cânt ceea ce simte, ceea ce gândește. Își cântă iubirea, dorul, tristețea, fericirea,  emoţii pe care cu siguranţă le simte fiecare ascultător, dar le păstrează în taină de cele mai multe ori.

Câteva premii semnificative câștigate de Ana Maria Ababei: 

Locul I la Festivalul National de muzica populara "Mugurelul", Botosani,
Locul II la Festivalul National "De la debut la succes", Harghita,
Locul I la semifinalele emisiunii concurs "Vocea populara",
Trofeul Festivalului " Mostenite din batrani" , Botosani,
Locul I la Festivalul International " Constelatie muzicala", Chisinau si multe altele.

Ana Maria Ababei fost invitata la posturile de televiziune: Tvr 1, Antena 2, Euforia tv, Favorit tv, National Tv, Romantica, Tvr 2, Iasi Tv Life.

A participat la galele copiilor laureați si la premiile de excelenta si a avut turnee atât in Romania cat si in străinătate.

Despre biografia sentimentală a Anei Maria Ababei, nu se cunosc prea multe lucruri. În spațiul public nu se gasesc informații despre vreun eventual iubit sau relație în care artista de muzică populară ar fi implicată.

În 2020 Ana Maria Ababei a lăsat pentru puțin timp muzica populare deoparte și s-a alăturat emisiunii concurs FERMA!
ana maria ababei wiki biografic varsta inaltime iubit

Autentică și tradițională, Ana Maria Ababei este o săteanca convinsă și autentică. 

După cum am azut din CV, Ana Maria Ababei si-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, știind că drumul ei este pe scenă, iar astăzi le spune tuturor la concerte să 'dea muzica mai tare' și să se distreze alături de ea. 

Aceeași stare de spirit vrea să o transmită și în concursul FERMA de la PRO TV, fiind convinsă că poate crea conexiuni de durată și că poate avansa în luptă.