Astrologul Mariana COJOCARU biografie, data nașterii, vărstă, zodie, familia, contact

Vezi care este biografia Mariana COJOCARU (zodia Vărsător) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii . Câți ani are Mariana COJOCARU (vârsta 53 ani). Cele mai frumoase poze cu Mariana COJOCARU le găsiți pe pagina ei de Facebook acolo unde o puteți contacta pentru astrograme.

Conform biografiei Mariana COJOCARU (născută pe data de 7 Februarie 1967, Buhuși, județul Bacău) este astrolog, psiholog, numerolog, specialistă în marketing politic și comunicare, având specializare doctorală în genetică medicală.

Astrologul Mariana COJOCARU este cunoscută publicului începând cu anul 2004 pentru aparițiile frecvente în emisiuni ale posturilor de televiziune Antena 1, TVR 1, ProTV, România TV, Kanal D România.

Mariana COJOCARU s-a născut în Buhuși, Jud. Bacău într-o familie ce reunea două religii, mama catolică și tatăl ortodox.
astolog mariana cojocaru wiki biografie varsta familie

Mariana COJOCARU  a urmat cursurile Liceului Industrial Buhuși (actual Liceul Ioan Borcea)

Mariana COJOCARU educația conform CV-ului:

- 1988 Absolvent al Institutului Politehnic din Bacău - Inginer TCM;

- 1999 - Astrolog Numerolog - Studii astrologie Karmica - Thailanda;

- 2000 - Maestru Gr. II Terapii complementare;

- 2006 - Licentiată in Psihologie, Universitatea Hyperion din București

- 2006 - Doctorand - Genetică medicală - Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București

- 2007 - Licentiată - Comunicare si Relații Publice, specializarea Marketing politic Școala națională de studii politice si administrative S.N.S.P.A. București

- 2007 - devine membru cercetător al Federației Americane a Astrologilor

Eliza, fiica Marianei Cojocaru, este o adevărată răsfățată a sorții. Locuiește în Dubai, unde trăiește într-un lux exorbitant.

Nu își face poze alături de vreun iubit, dar nu lipsesc pozele cu cadouri scumpe și zeci de buchete de flori, probabil de la admiratori.

Relația dintre Mariana Cojocaru și fiica ei este una foarte strânsă, astroloaga fiind foarte mândră de Eliza.

Astrologul Mariana Cojocaru a mărturisit la TV că atunci când relația cu soțul nu a mai împlinit-o, a căutat să se refugieze în ceea ce i-a fost la îndemână. Copilul, cariera, natura, studiul i-au adus alinarea sufletească de care avea nevoie.