BIOGRAFIA CAMILLE JANSEN STAR INSTAGRAM iubita lui JACK DEPP fiul lui JOHNNY DEPP

Vezi care este biografia CAMILLE JANSEN și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are CAMILLE JANSEN (zodia Capricorn). Cele mai frumoase poze cu CAMILLE JANSEN le găsiți pe pagina ei de Instagram @camillejansen

LILY ROSE si JACK născut JOHN CHRISTOPHER DEPP III sunt cei doi copii ai fostului cuplu VANESSA PARADIS si a actorului JOHNNY DEPP.

Dacă LILY ROSE joaca in filme si iubește sa fie în lumina reflectoarelor nu la fel se poarta  fratele lui LILI, JACK căci asa ii spune toată lumea.

VANESSA PARADIS si JOHNNY DEPP au fost căsătoriți din 1998 până în 2012. Des s-au despărțit JOHNNY DEPP a ținut legătura cu ai săi copii.

Dar LILY si JACK au rămas in custodia mamei lor VANESSA PARADIS. LILY si JACK stau în PARIS aici  si-au petrecut izolarea.

LILY a scris un  mesaj emoționat cu ocazia zilei de naștere a fratelui sau. Micul fratior cum il numește LILY a împlinit recent 18 ani.
CAMILLE JANSEN biografie varsta inaltime

JACK s-a născut la 9 aprilie 2002 la NEUVILLE SUR SEINE.

Mesaje de bine si iubire i-a transmis si iubita lui JACK o domnișoara distinsa. Paparazzi i-au surprins pe JACK si iubita la o plimbare zilele trecute in PARIS.

Si cumva a aflat presa ca fiul lui JOHNNY DEPP iubește iar povestea de dragoste este una  frumoasa.

JACK este un tânăr extrem de discret si a stat  mereu departe de  presa . A jucat in piesele școlare dar nu a manifestat  nicio dorința de a face actorie si de a calcă pe urmele celebrului sau tata.

JACK este un foarte bun desenator si este atras de muzica electronica. Este un tanar frumos se vede ca a moștenit genele  frumuseții  de  la părintii faimoși.

JACK a început o poveste de dragoste in vara anului trecut cu o fata celebra si bogata.

Cine este așadar iubita lui JACK DEPP?

Se numește CAMILLE JANSEN s-a născut la PARIS la 14 ianuarie 2000.

Nu se cunosc amanunte despre familia sa, dacă are frați si surori. CAMILLE JANSEN a început la vârsta de 16 ani sa facă vlogging.

Posta  pe canalul de YOUTUBE si INSTAGRAM. La cei 20 de ani CAMILLE a devenit un STAR  pe INSTAGRAM, este PERSONALITATE SOCIAL MEDIA, INFLUENCER.

Are peste 200000 de urmăritori. Averea sa este estimata la 1 milion de dolari. CAMILLE este si un model de succes și este atrasa si de muzica. Canta  prima melodie a compus-o in urma cu cativa ani in 2017.

Franțuzoaicei ii place traiul luxos duce o viata discreta. Lumea spune ca accentul ei este un mix de american-australian - african.

CAMILLE  JANSEN  este blonda serafica cu ochii verzi si trup  de model. Este reprezentata de  agenția de modele NEXT MODELS.

Masurile ei sunt un pic neobișnuite nu se încadrează in măsurile clasice de 90-60-90.

CAMILLE JANSEN are înălțimea de doar 1,65 m si masurile ei sunt  76-63-86. Asta nu o impiedica sa fie un model de succes ce defileaza atat in FRANTA cat si in AMERICA.

Este imaginea companiilor LOWELL si CHAMPION. A promovat si branduri ca CLAUDIE PIERLOT, ACNE STUDIOS, PULL &BEAR.

Franțuzoaică este atenta la alimentație si nu ocolește sala de sport.
CAMILLE JANSEN wiki iubita lui Jack Deep

Cariera ei este in plin avânt si deja este INFLUENCER si PERSONALITATE SOCIAL MEDIA. La 20 de ani viitorul ei suna in continuare bine.

Si acum a rasarit soarele si in DRAGOSTE si-a găsit jumătatea in persoana fiului lui JOHNNIE DEPP, JACK DEPP.

Un cuplu  frumos JACK DEPP si CAMILLE JANSEN. Timpul ne va spune dacă vor ramane împreună.

Discreți, modesti nu ies in evidenta  JACK si CAMILLE isi trăiesc dragostea in liniște.

Evident pentru JACK DEPP nu a contat faptul ca iubita CAMILLE este mai mare ca el cu doi ani.

CAMILLE JANSEN are 20 de ani iar JACK DEPP tocmai ce a implinit 18 ani. Tineri, frumoși si talentați.!

Ceea ce este interesant la acest cuplu  JACK si CAMILLE nu isi  manifesta pe strada  afecțiunea nu au gesturi tandre  sunt extrem de serioși.

Iar CAMILLE nu posteaza pe INSTA poze cu JACK. O masura de protectie pentru povestea lor de iubire luata   cel mai probabil de comun acord.