Treceți la conținutul principal

Biografia DEVA CASSEL fiica celebrilor actori MONICA BELLUCCI si VINCENT CASSEL

WIKI: Atunci când superba MONICA BELLUCCI a ales sa își boteze fiica cea mare DEVA nu știa de semnificația spirituala a numelui.

MONICA BELLUCI si VINCENT CASSSEL au împreună doua fiice DEVA CASSEL si LEONIE CASSEL. DEVA va împlini vârsta de 16 ani in toamna iar mica LEONIE va împlini vârsta de 10 ani.

Desi s-au despartit MONICA si VINCENT au grija împreuna de cele doua fete.

VINCENT CASSEL s-a recăsătorit cu modelul TINA KNAKEY si au o fiica pe care au numit-o AMAZONIE CASSEL.

MONICA si VINCENT au mers împreună   la  lansarea fiicei lor in lumea   modei.  Fata lor  care a moștenit frumusețea ambilor părinti a debutat in lumea modei.
DEVA CASSELbiografie varsta iubit

Cine  este noua stea in devenire DEVA CASSEL? S-a nascut la 12 septembrie 2004  la ROMA si  va împlini in curand 16 ani.

DEVA CASSEL este de o frumusețe ce iti taie respiratia. O adolescenta aruncata in gura lupului a presei care de pe acum ii urmărește fiecare miscare.

DEVA  nu a dorit sa  intre in luminile reflectoarelor  dar se vede treaba ca este descurcareata. DEVA CASSEL a fost acuzata ca a recurs la o operatie estetica si-ar fi modificat buzele.

Nimic mai adevarat a spus DEVA sunt o adolescenta in creștere. Spre bucuria fanilor sai DEVA si-a prezentat de curând iubitul  dar nu a vrut sa ii dezvăluie numele.

Un lucru este cert superba DEVA este îndrăgostita si  i-a făcut o declarație iubitului spunându-i cat de mult il iubeste.

Tatal VINCENT CASSEL deja i-a avertizat pe baietii  cu care DEVA va ieși ca este in stare de orice dacă vreun pretendent nu știe sa se poarte.

DEVA CASSEL a fost aleasa IMAGINEA NOULUI PARFUM de la DOLCE&GABANNA- DOLCE SHINE.

Filmările au avut loc in pitorescul  AMALFI  in preajma  hotelului PALAZZIO AVINO si in piața VESCO VEDI.

Deocamdată  DEVA nu a pășit pe catwalk dar specialiștii au pus pariu ca DEVA CASSEL va fi NOUA STEA in modelling.

Adolescenta este preocupata de moda si  adora sa pozeze in fata camerei. Ii plac rochiile fine dar si  îmbrăcămintea simpla purtata de cei de vârsta ei blugi, tricouri hanorace si șepcuțe.

DEVA isi petrece timpul in compania mămicii celebre MONICA BELLUCI si a surioarei LEONIE.

Si sa nu uitam ca si tatăl la fel de celebru este cu ochii pe ea deși acum are alta familie.
wiki poze rare DEVA CASSEL nemachiata

DEVA CASSEL isi trăiește deocamdată anii adolescentei si nu pare interesata de altceva. O fata foarte frumoasa care isi va  croi propriul drum  si nu va suferi de pe urma celebrității părinților.

Asta nu însemnă ca nu este conștientă de  faptul ca  lumea va fi mereu interesata de ce face fata cuplului celebru MONICA BELLUCCI si VINCENT CASSEL.

La vârsta de 55 de ani MONICA BELLUCCI este la fel de rafinata si superba  DEVA este mandra de mama ei dar si de tăticul VINCENT CASSEL care la 53 de ani  si-a pastrat farmecul intact.

Iar DEVA CASSEL este o superba FATA FERICITA. Urmăriți-o cat de naturala  este in reclama  parfumului DOLCE SHINE.
MAI POTI CITI