BIOGRAFIA SURI CRUISE vârstă, data nașterii, înălțime, Instagram

Vezi care este biografia SURI CRUISE și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are SURI CRUISE (zodia Berbec). Cele mai frumoase poze cu SURI CRUISE le găsiți pe pagina ei de Instagram @suricruise2020

Au curs tone de cerneala despre aceasta tânăra domnișoara încă dinaintea nașterii sale. Părintii sai sunt VEDETE ACTORI.

Vorbim de singurul copil biologic al actorului TOM CRUISE si al actritei KATIE HOLMES. S- a născut la SANTA MONICA CALIFORNIA la 18 aprilie 2006 si numele ei este SURI CRUISE.

SURI numele micuței in ebraica înseamnă PRINTESA. Si  asa i-a fost copilăria pana la sase ani  a fost MICA PRINȚESĂ a lui tati in special pentru ca TOM adora sa o răsfețe.

A fost numita CEL MAI ELEGANT COPIL din lume garderoba lui SURI la vârsta de 4 ani valora 3, 2 milioane de dolari. Fetita avea încălțăminte si haine de la cei mai  faimosi designeri.
surie cruise wiki biografie instagram

Multi au criticat  faptul ca SURI la vârsta de 4 ani avea sandale cu toc, pălăriuțe, rochițe  se spunea ca nu are comportamentul unui copil. TOM CRUISE este unul din cei mai vechi membri ai BISERICII SCIENTOLOGICE.

MIMI ROGERS in anii 80 i-ar fi făcut cunoștință lui TOM cu BISERICA SCIENTOLOGICA. Se spune ca membrii bisericii au reguli stricte si aceste reguli se aplica si  asupra vieții personale.

TOM CRUISE si KATIE HOLMES s-au întâlnit vreme de un an apoi s-au căsătorit si au avut-o pe SURI.

KATIE si SURI erau urmărite peste tot si paparazzi le-au făcut viata grea. Dupa o căsnicie de cinci ani si jumătate TOM CRUISE si KATIE HOLMES se despart.

Divorțul produs in 2012 i-a adus micuței multa suferință. SURI avea sase ani cand parintii ei au luat-o pe drumuri diferite.

KATIE HOLMES a luat-o pe SURI si s-au stabilit la NEW YORK. A povestit presei ca s-a temut pentru viata ei si a lui SURI.

Erau urmărite peste tot si doar dimineața la ora sase se puteau plimba în rest mereu era cineva pe urmele lor.

KATIE nu a fost de acord ca SURI sa facă școala in cadrul BISERICII SCIENTOLOGICE  si nici sa traiască toată viata dupa regulile bisericii.

SURI făcuse o vreme scoală la una dintre cele mai scumpe școli in MANHATTAN acolo unde prețul școlarizării are multe cifre in coada.

KATIE si-a asumat rolul de mama singura. TOM CRUISE nu si-a mai văzut fata de opt ani de zile. Unii spun ca BISERICA este cea care i-ar interzice orice întâlnire lui TOM cu fiica sa.

Pentru ca KATIE HOLMES a fost considerata o trasatoare ea este cea care ar fi adus in centrul atentiei opiniei publice  BISERICA SCIENTOLOGICA iar membrii nu iartă asta.

KATIE si-a educat fata dupa propriile reguli. Tot ce si-a dorit si isi dorește este ca SURI sa devina o femeie cu personalitate, încrezătoare in propriile forte, plina de calități capabila sa facă fata singura greutăților.

De când a divorțat  de TOM,  KATIE i-a interzis lui SURI sa vorbească de tatăl sau. Dar SURI nu a rezistat si fara știrea mamei ea a început din 2016 sa ii transmită mesaje lui TOM.

De abia in anul 2018 TOM înduioșat de insistenta fetei i-a răspuns la mesaje doar pentru a-i spune ca se gândește la ea.

KATIE a început o noua viata alături de fiica sa. A ferit-o de presa  ea niciodată nu postat fotografii cu SURII pe FACEBOOK si INSTA.

Anul acesta  după ce SURI a împlinit 14 ani a făcut o excepție si a arătat-o pe SURI . Dat fotografia ne înfățișează o fetita  filmata din spate  vedem doar parul lung împodobit cu o coroana de trandafiri.

In timpul pandemiei SURI si KATIE au petrecut timp de calitate au gatit au ascultat muzica. KATIE are multe așteptări de la fata sa.

Practic copila de 14 ani  e nevoita sa urmeze regulile stricte impuse de mama sa la care se adaugă si regulile stricte ale școlii unde învață.

SURI CRUISE este eleva celei mai  prestigioase SCOLI CATOLICE .

Iata regulile impuse de actrița KATIE NOELLE HOLMES fetei sale.

Nu are voie  sa aibă prieteni, nu are voie sa vorbească de tatăl sau, nu are voie sa aiba note sub un punctaj de 100, garderoba ei a suferit modificări,  e nevoita sa traiască într-o anumita rutina  scoală -casa si in weekenduri  trebuie sa aibă grija sa facă acțiuni umanitare.

KATIE o duce pe SURI sa vadă  ca exista locuri în care oamenii nu sunt  binecuvântatâ. SURI merge  la adăposturi unde  oamenii primesc mâncare.

Mama a dus-o si intr-o tabara de refugiați. De la mica prințesă a lui tati SURI a ajuns o adolescenta responsabila.

Se îmbracă simplu. Nu a renuntat la rochii diafane dar   nu mai sunt articole de designeri. In urma cu o săptămână paparazzi au fost incantati sa o filmeze pe SURI la o plimbare cu cei doi caței.

SURI era îmbrăcată lejer cu panataloni isi bluza si in picioare avea slapi. SURI e pe cale sa isi intreaca mama in materie de frumusete.

O adolescenta frumoasa care va frange ceva inimi in viitor. Fata a împlinit 14 ani si nici de datat asta tatal nu i-a fost alaturi.

O fata tânjește mereu după tatăl sau desi mama KATIE a făcut tot posibilul ca fata sa lase in urma suferința cauzata de  absenta tatălui.

KATIE a dus-o pe SURI la un concert a lui TAYLOR SWIFT si  lumea a aplaudat-o  cand a urcat pe scena.

La un alt eveniment la un meci de baschet SURI a fost văzută vanzand limonada.

Activitățile extrașcolare sunt un MUST in viata lui SURI.

SURI  merge la cursuri de dans si balet. In sfârșit are voie sa aiba prietene  Evident  ele sunt mai intai cercetate de mama KATIE sa vadă dacă sunt ok sa stea in prejma lui SURI.

SURI a fost filmata tot anul asta  alături de doua prietene in timp ce luau  masa la restaurant. SURI are propriul card si ea a fost cea care a plătit tratația.

Deocamdată  nu putem spune dacă SURI s-a gândit la ce si-ar dori sa facă pe viitor. KATIE a tinut-o departe de lumea actoriei.

De cantat nici vorba . SURI este sub stricta observație a mamei sale. Toata lumea a apreciat ca mama KATIE si SURI fac o echipa excelenta  si ca au o relație speciala.

ELE s-au salvat reciproc de la ceea ce ar fi putut fi o trauma  sa rămână în continuare sub ochiul vigilent al BISERICII SCIENTOLOGICE.
surie cruise poze rare din copilarie

KATIE HOLMES spune ca SURI este îngerul ei si e tare mandra de ea. Adaptarea la viata  fara sot si fara tata a fost grea pentru amândouă dar important este ca AU REUSIT.

KATIE HOLMES a declarata ca ar fi fericita ca TOM CRUISE sa reia relația cu fiica sa SURI dar a adăugat ca este sigura ca TOM Cruise nu va parași niciodată BISERICA SCIENTOLOGICA nici măcar de dragul fetei sale.

Apropiații lui TOM CRUISE spun ca el este convins ca va reuși sa ii înduplece pe cei din BISERICA SCIENTOLOGICA  sa il lase sa isi vadă fata.

TOM CRUISE a înfiat doi copii un băiat CONNOR  si o fata ISABELLA JANE in timpul casniciei cu NICOLE KIDMAN.

Doi copii cu destine diferite baiatul  este in industria muzicala si-a făcut un renume este DJ. A cochetat cu actoria a aparut in cateva filme.

ISABELLA  JANE este fata biologica a unei persoane din anturajul  BISERICII SCIENTOLOGICE.  A fost adoptată de TOM si NICOLE KIDMAN după ce aceasta a pierdut o sarcina.

ISABELLA si-a renegat mama când ea a divorțat de TOM CRUISE. Avea vârsta de 9 ani. Era apropiata de KATIE HOLMES pana când si aceasta a divorțat de TOM CRUISE.

Dupa  câțiva ani cand KATIE a divorțat de TOM in 2012 s-a mutat in MAREA BRITANIE. ISABELLA a terminat FACULTATEA DE ARTE.

Greu sa te afirmi. A facut mai apoi o ȘCOALA DE BEAUTY a lucrat intr-un salon si isi dorea sa isi infiinteze propria ACADEMIE DE MAKE UP.

S-a casatorit  nu si-a invitat mama  la nunta  si nici TOM nu a fost prezent deși a platit toate cheltuielile de nunta. Dupa câțiva ani s-a lasat înduplecată si a fost sa o vada pe NICOLE KIDMAN.

Cu tatăl nu mai păstrează legatura. ISABELLA si soțul s-au mutat intr-o casa micuta si prefera un stil de viata simplu si liniștit. Trăiesc la LONDRA si putini stiu ca este fata adoptiva a lui TOM  CRUISE.

SURI nu isi cunoste fratii vitregi poate peste ani s-or întâlni desi pare greu de crezut.

KATIE HOLMES este apropiata de actorul JAMMIE FOX si unii cred ca  JAMIE a jucat rolul de tata pentru SURI. KATIE spunea ca JAMMIE o iubeste pe SURI glumesc împreună si o face sa rada si sa zâmbească.

SURI CRUISE a crescut a împlinit 14 ani. Este un copil ANTIVEDETA acum  dar intr-un procent presa o  tratează ca pe fiica VEDETEI TOM CRUISE si a  actritei KATIE HOLMES.

Vom vedea ce se va întâmpla in viitor cu SURI CRUISE. Ce va face si mai ales  dacă  va veni vremea reîntâlnirii cu tatăl sau VEDETA TOM CRUISE.

 SURI CRUISE  trăiește o viata normala departe de HOLLYWOD  . Trieste dupa regulile impuse de scoala catolica si regulile mamei sale.

Nici cadouri nu prea primeste SURI. KATIE i-a explicat ca  trebuie sa dea mai departe comunitatii.

Oare cum ar fi fost viata adolescentei dacă ar fi rămas cu tatal TOM CRUISE?

Doamnele obisnuite si  femeile actrite, vedete, sunt de acord ca KATIE HOLMES a reusit sa isi educe bine  copila.

Voi ce credeti este oare SURI CRUISE o adolescenta fericita?