Biografie SOFIA BUCUR fata DRAGOS BUCUR si a DANEI NALBARU

Wiki SOFIA BUCUR fata actorului DRAGOȘ BUCUR și a artistei DANEI NALBARU

DRAGOȘ BUCUR actorul  realizator de emisiuni "VISURI LA CHEIE",  scriitor de scenarii si proprietar al unui studio de film si a unei școli de actorie  teatru si film. Are vârsta de 42 de ani.

Ea, blonda serafica, ex solista trupei HI Q,. DANA NALBARU are vârsta de 43 de ani.

Un cuplu spectaculos trăiesc împreuna de aproape 14 ani. Sunt o familie  cu trei copii. SOFIA are vârsta de 14 ani i-a împlinit in ianuarie.

Fratele SOFIEI se numește KADRI un băiat superdotat in ciuda vârstei de 5 ani. Si surioara înfiata de etnie roma ROXANA INDIA in vârstă de sase ani.

DRAGOȘ BUCUR si DANA NALBARU au fost criticați atunci când si-au retras fiica din sistemul de învățământ  de stat.
sofia bucur biografia varsta data nasterii inaltimea

Pentru ca părinții sunt fani ai educației MONTESSORI, DRAGOS si DANA  si-au înscris fata in sistemul homeschooling.

SOFIA Bucur învață ce ii place fără constrângeri si presiunea notelor mari. Este înscrisă la o scoala cu programa școlară si  sistem de examene. Doar ca este ONLINE.

Acest sistem de scoală i-a permis SOFIEI sa isi însoțească părintii in vacante  independent de programul unei scoli la stat.

La vârsta de 14 ani SOFIA a fost in IRLANDA si nu numai. A învățat sa aprecieze mâncarea japoneza. A văzut locuri deosebite.

Citește foarte mult. A moștenit frumusețea mamei sale este blonda cu ochii albaștri. Încă un an sau doi si lumea va spune ca mi-am luat o noua iubita glumea tatăl DRAGOS BUCUR.

SOFIA  a scris un basm  care a stat la baza unui scenariu. A scris împreună cu DRAGOS. Si nu doar ca au scris împreună tata-fiica dar urmează sa joace împreună si in serialul " DELTA NEAGRA".

Serialul  este făcut după scenariul scris de SOFIA BUCUR.

Va juca alături de tatăl sau împreună cu actrița MAIA MORGENSTERN  si TUDOR ARON ISTODOR fiul cel mare al MAIEI din căsnicia cu actorul CLAUDIU ISTODOR.

Ce șansă sa debutezi ca actriță intr-un serial alaturi de nume mari ale actorilor din ROMANIA.

SOFIA BUCUR chiar este o adolescenta speciala .  Publicul a facut cunostinta cu SOFIA atunci cand tatal sau a luat-o intr-o misiune pentru copii nevoiasi  la filmarile pentru "VISURI LA CHEIE" in 2019.

Producția serialului "DELTA NEAGRA"  este asigurata de DORIAN BOGUTA preietenul si co proprietarul studioului 2 DB STUDIO FILMS.

DORIAN BOGUTA si DRAGOS BUCUR sunt proprietatii celui mai mare platou de filmare din ROMANIA- studio 2 DB.

DORIAN BOGUTA, DRAGOS BUCUR dar si ALEXANDRU PAPADOPOL cei trei prieteni sunt si  deținătorii ȘCOLII DE ACTORIE SI FILM.

SOFIA are cumva scris in gene talentul. Dacă va dori sa urmeze actoria  e simplu  va fi eleva la ȘCOALA tatălui sau.

Serialul in care va juca SOFIA alături de ttal sau "DELTA NEAGRA” a început filmările anul trecut si filmările ar fi trebuit sa se reia în mai 2020.

Proiectul mai are de așteptat. SOFIA este o adolescenta cu preocupări multiple. Scrie, citește ii place si muzica dar nu crede ca va urma cariera de cântăreață  ca a mamei DANA NALBARU.

SOFIA a fost crescuta într-un mediu care respecta  OMUL care stie sa comunice si pune pret pe adevaratele valori.

Nu este asa de interesata de moda. Mama DANA NALBARU a stat de vorba cu SOFIA si KADRI despre sex asa încât pana si micuțul KADRI de la 3 ani avea noțiuni despre "|materia"' pe care părintii NU O DISCUTA alături de copiii lor.

Ideea de a înfia un copil de etnie roma  a fost  complicata iar DANA si DRAGOȘ au discutat si cu SOFIA si KADRI.
poze rare sofia bucur fata actorului dragos bucur

Familia BUCUR a fost dezamăgită sa vadă  ca romanii nu vor sa adopte copii de etnie roma si asta spune toto despre noi ca nație.

Fetita  avea cinci ani când a fost adoptata si nu prea vorbea. ROXANA s-a adaptat acum perfect in familie  se înțelege cu frații SOFIA si KADRI.

DANA NALBARU s-a dedicat creșterii copiilor dar de anul trecut a început noi proiecte de pilada a lansat un videoclip cinematografic DRAGOS BUCUR fiind cel care a contribuit la realizarea  videoclipului iar rezultatul a fost pe măsură.

DANA se implica si in proiecte umanitare de pildă anul trecut a fost prezenta la TEATRUL OLEG DANOVSCHI din CONSTANTA la gala umanitara" DĂRUIEȘTE ARIPI".

DANA si DRAGOS sunt doi oameni speciali si se iubesc de  14 ani. Sunt mândri de copiii lor . Si cauta soluții pentru ca fiecare copil sa învețe într-un sistem de învățământ care i se potrivește.

Dacă SOFIA  face homeschooling , ROXANA fata înfiată este clasa întâi la o scoală de stat.

Pentru ca sunt copii frumoși si studioși  DANA si DRAGOS ii bucură,  le fac cadouri. Anul trecut in ianuarie  la aniversarea celor 13 ani SOFIA a plâns de fericire.

DANA NALBARU a venit cu ideea  de a-i oferi SOFIEI bilete la concertele preferate ale preferaților adolescenților : YUNG BLUD si LEWIS CAPOLDI.

Familia si-a facut bagajele s au plecat in formula completa in ANGLIA. Si chiar daca unul dintre concerte a fost anulat  familia a găsit alte modalități de recreere  au mers la un parc de distracții.

SOFIA BUCUR fata lui DRAGOS BUCUR si A DANEI NALBARU face parte din categoria copii de VEDETE care  NU SE POARTA ca niște VEDETE.

Cu asa o educație primita SOFIA BUCUR se evidențiază ca o adolescenta matura pentru  cei 14 ani pe care ii are.

Frumoasa, talentata si  sigur vom mai auzi de realizările ei. CINSTE părinților ei deosebiți!