Casa ALBERT Valea Avrigului Porumbacu de Jos, păreri, impresii, contact, prețuri cazare

Casa ALBERT Valea Avrigului Porumbacu de Jos are parte de păreri și impresii superbe pe forumurile de turism, pe site-ul Booking scorul comentariilor este de 9,2 din 10, ceea ce plasează această unitate de cazare din Valea Avrigului in topul preferințelor turiștilor.

Oaspeții apreciază în impresiile lor faptul că la Casa ALBERT Valea Avrigului Porumbacu de Jos se poate achita cu card de vacanță și tichete de vacanță de la oricare din firmele emitente.

Turiștii care s-au cazat la  Casa ALBERT Valea Avrigului Porumbacu de Jos evidențiază în comentariile lor amabilitatea gazdei, serviabilitate, peisajul, mâncare din belșug, curățenia, promptitudinea personalului.

Puteți contacta direct gazdele de la Casa ALBERT Valea Avrigului Porumbacu de Jos  la numărul de telefon 0753 081 544 și pe email rezervari@valeaavrigului.ro
casa albert valea avirgului impresii preturi cazare

Proprietatea este situată la poalele munților Făgăraș într-un platou cu o vedere superba. Proprietatea deține 3 bungalow-URI cu câte 3 camere duble cu 2 bai cu dus aferente in imediata apropiere și o camera king cu baie proprie care se poate transforma in camera tripla pentru familiile cu unul sau doi copii.

Pentru paturile suplimentare se percepe un cost suplimentar.

Camerele pensiunii au balcon cu vedere la grădină. Camerele de la Casa Albert Valea Avrigului includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Posibilități de cazare 9 camere duble si 3 camere king maxim 27 persoane. Proprietatea mai deține un restaurant cu terasa cu circuit închis doar pentru turiștii cazați.

Un jacuzzi de exterior cu o zona de plaja dotata cu șezlong-uri.

Puteți face grătar in aer liber.

Casa Albert Valea Avrigului se află în Valea Avrigului și oferă un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Această proprietate pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii. Pensiunea oferă camere de familie.

Oaspeții unității de cazare Casa Albert Valea Avrigului pot savura un mic dejun tip bufet.

Oaspeții de la Casa Albert Valea Avrigului au la dispoziție o cadă cu hidromasaj.

De asemenea, oaspeții pensiunii se vor putea bucura de diverse activități în Valea Avrigului și în împrejurimi, cum ar fi drumeții și pescuit.
pareri cazare camere casa albert valea avrigului

Măsuri de protecție și siguranță sanitară COVID-19

Oaspeții pot renunța la serviciul de curățenie al unității de cazare pe durata sejurului

Proprietatea este curățată de companii de curățenie profesioniste

Unitatea de cazare este dezinfectată zilnic

Lenjeria de pat, prosoapele și rufele sunt spălate conform recomandărilor autorităților locale

Se utilizează substanțe de curățenie eficiente împotriva coronavirusului