Treceți la conținutul principal

Câștigători Concurs EDENIA aspiratoare robot Xiaomi Mi 2020. Înscrie codurile câștigătoare pe pizza.edenia-foods.ro

Potrivit regulamentului concursul cu premii Pizza EDENIA se desfășoară în perioada 03 August 2020 - 13 Septembrie 2020 online pe site-ul pizza.edenia-foods.ro

Câștigătorii premiilor oferite la concursul  Pizza Edenia 2020 ”Ce ar merge o pizza cu super premii” NU au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor câștigate in bani sau înlocuirea acestora cu alte bunuri și nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor premiilor câștigate.

Cum participi la concursul cu premii Pizza Edenia 2020 ”Ce ar merge o pizza cu super premii”

Cumpără orice pizza Edenia si înscrie codul unic tipărit pe interiorul ambalajului în formularul de mai jos.

Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.edenia-foods.ro/pizza care redirecționează către pizza.edenia-foods.ro si sa înscrie codul unic promoțional alfanumeric din 8 caractere inscripționat in interiorul fiecărui ambalaj de pizza Edenia si o fotografie cu codu unic alfanumeric din 8 caractere care atesta achiziția produsului participant la promoție.
castigatori concurs pizza edenia 2020 aspirator robot xiaomi

Premiile concursului Pizza Edenia 2020 ”Ce ar merge o pizza cu super premii”

♦ 5 x aspirator robot Xiaomi Mi Vacuum Mop Cleaner,

♦ 10 x boxa inteligenta Google Nest Hub

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este noua versiune a Mi Robot Vacuum Cleaner, îmbunătățit cu funcția de mop.

Are o putere de aspirare crescuta, o capacitate mai mare si poate spăla toate tipurile de podelele si pardoseli din casa sau de la birou.

Pentru câștigătorii premiilor constând în Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vaccum Cleaner se va solicita si CNP-ul.

Codul numeric personala este colectat în cazul în care organizatorul este obligat sa retina si sa vireze impozitul dim premii.
MAI POTI CITI