Câștigători concurs Frăția Baltagului 2020. Câștigă 2 sticle de Baltagul prin Whatsapp.

Conform regulamentului, concursul cu premii Frăția Baltagului se desfășoară în perioada 24 August 2020 – 18 Septembrie 2020 prin SMS la  numărul 1740 (număr cu tarif normal).

Numele câștigătorilor si premiile câștigate vor fi afișate pe pagina de Facebook Frăția Baltagului in termen de maxim 20 de zile calendaristice de la validarea acestora.

Pentru a intra in posesia premiului, câștigătorii nu vor face nicio plata suplimentara, indiferent de titlul acesteia (de exemplu, impozite, etc).

In cadrul concursului  Frăția Baltagului 2020 premiile vor fi oferite prin tragere la sorti in fiecare zi de vineri din perioada de desfășurare a campaniei, respectiv in datele de: 28 august 2020, 4 septembrie, 11 septembrie, 18 septembrie 2020.

Câștigătorii premiilor concursului Frăția Baltagului 2020 vor fi contactați de Organizator in termen de 5 zile lucrătoare de la momentul tragerii la sorti.
castigatori concurs fratia baltagului 2020

Cum participi la concursul Frăția Baltagului 2020


Participantul trebuie sa se înscrie in Campanie  trimițănd cel putin un mesaj text (SMS) la 1740, numărul de telefon mobil dedicat campaniei.

Mesajul va conține cuvintele cheie Frăția Baltagului si numărul de telefon al prietenului pe care l-a invitat în campanie.

Participantul trebuie sa se înscrie in concurs în perioada 24 august — 18 septembrie 2020.

Un participant poate trimite maxim 5 sms-uri pe zi, cu condiția ca numărul de telefon al prietenului sa fie diferit.

Participantul va înscrie in campanie o singura data numărul unui prieten si SMS-ul trimis, dacă nu va fi declarat câștigător, va intra in toate tragerile la sorti săptămânale. Un SMS câștigător la tragerea  la sorti, nu va mai participa la campanie.

Câștigătorul unui premiu poate participa in continuare la concursul Frăția Baltagului, dar invitând/ făcând pereche cu un alt prieten, al cărui număr de telefon va apărea in mesajul de înscriere in campanie.

Urmărește în fiecare vineri la ora 17.00 pe pagina de Facebook Frăția Baltagului tragerea la sorți și află dacă ai câștigat!

După ce sunteți sunați (tu și prietenul tău) pentru a confirma că ați intrat în Frăție, amândoi trebuie să trimiteți prin Whatsapp la numărul 0756.067.720 sau prin email la adresa client@afimarket.ro o poză cu bonul fiscal care să arate că ați cumpărat un produs Baltagul. Bonul trebuie să fie din perioada 24 august-18 septembrie 2020.

Premiile concursului Frăția Baltagului constau in produse Baltagul volum 0,5 litri.

Se vor acorda câte 2 sticle de Baltagul 0,5 litri, pentru fiecare sms câștigător / premiu. 1 sticla pentru cel care a trimis mesajul si 1 sticla pentru prietenul menționat in acesta.

Dacă nu puteți confirma cu bonul fiscal (unul dintre voi sau amândoi) câștigul va fi invalidat, iar premiul se va reporta pentru următoarea tragere la sorți.