Căștigători Concurs Lay's LINGOURI de AUR. Câștigă cu codurile norocoase pe lays.ro

Conform regulamentului, concursul cu premii LAY'S 2020 „Deschide Lay’s. Savurează fiecare zi!” și câștigă un lingou de aur se desfășoară în perioada în perioada 15.08-30.10.2020 online pe site-ul www.lays.ro sau prin SMS la numărul cu tarif normal 1857.

Este obligatoriu ca participanții câștigători ai concursului Lay's 2020 Lingou de aur de 2 g sa păstreze in original ambalajele originale care au inscripționate codurile promoționale pana la data de 15 noiembrie 2020 in scopul validării si acordării premiului.

In cadrul concursului LAY'S 2020 „Deschide Lay’s. Savurează fiecare zi!”  vor fi acordate 924 de premii constând in lingou din aur in valoare de 695 lei fiecare (exclusiv pentru participanții din Romania), respectiv in suma de bani, echivalentul in lei molodovenesti al lingoului de aur menționat anterior (exclusiv pentru participanții din Republica Moldova).
coduri castigatoare concurs lays 2020 lingou de aur

Produsele participante la concursul LAY'S 2020 „Deschide Lay’s. Savurează fiecare zi!”  și câltigă un lingou de aur sunt:

Lay's Sare
Lay's Cascaval
Lay's Smantana si marar
Lay's Paprika
Lay's Pui
Lay's Ciuperci de padure si Smantana
Lay's Ceapa
Lay's Coaste de vita la gratar
Lay's Maxx Sare
Lay's Maxx Branza Cedar
Lay's Wavy Sare
Lay's Wavy cascaval
Lay's Wavy Piri-Piri
Lay's Baked Salt
Lay's Baked Paprika
Lay's Baked Yougurt & Herbs
Lay's Legume la gratar

ATENTIE! Participantii din Republica Moldova se pot inscrie in concursul LAY'S 2020 „Deschide Lay’s. Savurează fiecare zi!” doar online utilizand formularul disponibil pe www.lays.ro NU si prin SMS la numarul 1857.

Un produs particpant la concursul Lay's 2020 are dreptul la o singura inscriere prin SMS sau prin formularul online pentru acelasi COD promotional aferent unui produs participant.