Câștigători concurs PATEU ARDEALUL 2020 iPhone SE 2. Votează pe ardealulcufainosag.ro și câștigă!

Conform regulamentului oficial, concursul Pateu Ardealul “Când doi se luptă, Fainosagul castigă!” se desfășoară online pe www.ardealulcufainosag.ro în perioada 03 August 2020- 30 Septembrie 2020.

Lista tuturor câștigătorilor validați ai concursului Pateu Ardealul iPhone SE 2 va fi publicată pe site- www.ardealulcufainosag.ro in cel mult 20 zile lucrătoare de la momentul validării lor.

Site-ul (si totodată publicările de pe acesta, inclusiv lista castigatorilor) va fi activ timp de 30 de zile de la data finalizării campanie.

Cum participi la concursul  PATEU ARDEALUL 2020 iPhone SE 2

Participanții trebuie să:

- acceseze web-site-ul www.ardealulcufainosag.ro,

- sa voteze reteta favorita dintre cele doua rețete disponibile  (Ardealul pate porc, Fainosag ca pe Vremuri, rețeta lui Ion, 100g si Ardealul pate porc, Fainosag de Viitor, reteta lui Ionut, 100 g) respectiv “Fainosag ca pe Vremuri, Reteta lui Ion” sau “ Fainosag de Viitor, Reteta lui Ionut”

- sa completeze formularul de înscriere.
castigatori concurs pateu ardealul telefon iphone se 2 2020

Un Participant are dreptul sa se înregistreze in promoția cu premii Pateu Ardealul o singura data folosind același număr de telefon pe toată perioada Campaniei, conform prevederilor din prezentul Regulament.

De asemenea, un Participant are posibilitatea de a câștiga un singur premiu.

Ce premii poți câștiga la concursul  Pateu Ardealul “Când doi se lupta, Fainosagul câștigă!”

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt 5 premii constând în câte un telefon mobil Apple iPhone SE 2, 64GB, 4G, Black, in valoare unitara de 2400 lei

In data de 06 Octombrie 2020. la tragerea la sorti a câștigătorilor vor participa toate înregistrările valide recepționate pe site-ul www.ardealulcufainosag.ro, pe perioada cuprinsa in intervalul 03 august – 30 septembrie 2020.

In cadrul tragerii la sorti a câștigătorilor concursului Pateu Ardealul iPhone SE 2 se vor desemna 5 câștigători si câte 2 rezerve pentru fiecare premiu alocat, pentru cazul în care câștigătorul nu poate fi validat din motive independente