Treceți la conținutul principal

Câștigători Concurs Stalinskaya Music 2020. Câștigă 50 euro pe www.PlayCreateWin.ro

Potrivit regulamentului concursul Stalinskaya Music 2020 se desfășoară online pe pagina www.PlayCreateWin.ro până în data de 25 septembrie 2020.

Câștigătorii concursului Stalinskaya Music 2020 vor fi anunțați printr-un mesaj prin emailul aferent contului și pe platforma www.playCreateWin.ro în cadrul secțiunii premii în termen de 3 zile de la data jurizării.

În cadrul concursului Stalinskaya Music 2020 vor fi acordate 300 de premii 

♦ 200 x premii în valoare de 30 euro fiecare pentru materialele foto câștigătoare

♦ 100 x premii în valoare de 50 euro fiecare pentru materialele video câștigătoare

Nu este limitat un număr maxim de premii pe care le poate revendica un câștigător. Toate materialele care întrunesc condițiile de jurizare vor fi premiate, în limita numărul maxim de 300 de premii.
castigatori concurs Stalinskaya Music 2020 50 de euro

Premiile se vor acorda în termen de 30 zile calendaristice de la finalul concursului.

Cum participi la concursul cu premii Stalinskaya Music 2020

Cumpărați orice sticlă de Stalinskaya Music Lemon, Orange sau Cranberry! Le puteți găsi în oricare din magazinele Kaufland, Carrefour, Auchan și Cora.

Participanții vor încărca pe www.playCreateWin.ro materialele foto și/sau video care trebuie să conțină elemente care fac parte din identitatea produselor Stalinskaya Music: răcoritor, gheață, fructe, cool, sticlă brumată, suc natural de fructe, muzică, concerte/ petreceri. 

Materialele foto și/sau video NU trebuie să conțină referiri sau trimiteri la mărci înregistrate sau neînregistrate, NU trebuie să reprezinte o încălcare a drepturilor de autor, nici să prezinte caracter pornografic sau nuditate și trebuie să nu lezeze intimitatea sau dreptul la viață privată ale unei terțe persoane.

Încărcați pozele sau clipurile pe www.PlayCreateWin.ro iar apoi postează-le pe contul tău de Facebook sau de Instagram, alături de hashtagul #Create&Win și de TAG către un alt prieten care să se înscrie in competiție.

ATENȚIE! Un material foto și/sau  video cu care un participant s-a înscris într-o etapă NU poate fi folosit pentru participarea la o altă etapă a concursului.
MAI POTI CITI