Câștigători concurs URSUS Premium 2020 Auchan, Carrefour, Profi, Kaufland, Cora, Mega Image pe momente.cool

Conform regulamentului oficial al promoții concursul cu premii “Distracția începe cu URSUS și continuă cu premii epice” se desfășoară în perioada 1 – 31 august 2020 online pe momente.cool și în magazinele Auchan, Carrefour, Profi, Auchan, Kaufland, Cora, Mega Image și Real.

Premiile concursului “Distracția începe cu URSUS și continuă cu premii epice”  vor fi acordate printr-o tragere la sorti ce se va efectua în termen de 5 zile lucrătoare de la încheierea promoției.

Baza de date utilizata pentru tragerea la sorti a câștigătorilor concursului va fi formata din toate înscrierile valide din perioada 1 august - 31 august 2020.

Cum participi la concursul Distracția începe cu URSUS și continuă cu premii epice” 2020 de pe www.momente.cool

castigatori concurs ursus premium 2020 pe momente.cool

Cumpără bere URSUS Premium în valoare de minimum 12 lei pe același bon fiscal din magazinele participante, înscrie bonul fiscal în formularul de concurs corespunzător magazinului din care ți-ai făcut cumpărăturile și poți câștiga prin tragere la sorți premii pentru o distracție epică!

Validarea sau invalidarea câștigătorilor concursului URSUS PREMIUM 2020 se realizează in termen de maxim 7 zile lucrătoare de la data completării tuturor informațiilor necesare validării și transmiterii fotografiei de verificare.

Premiile concursului “Distracția începe cu URSUS și continuă cu premii epice” 2020 pentru fiecare magazin participant sunt următoarele:


♦ 15 trotinete electrice și 120 de boxe portabile JBL Go 2 pentru magazinele Carrefour;

♦ 10 trotinete electrice și 15 Google Chromecast pentru magazinele Cora;

♦ 10 trotinete electrice, 150 boxe Google Home Mini și 300 rucsacuri Ursus pentru magazinele Mega Image;

♦ 10 televizoare Samsung LED Smart HD cu diagonala de 80 cm pentru magazinele Profi;

♦ 5 trotinete electrice și 1.000 de baterii externe iWalk pentru magazinele Kaufland (15 august – 15 septembrie 2020)