DIANA BIANCA biografie, vârstă, înălțime, iubit, poze rare Instagram Barbie de Romania

Vezi care este biografia Diana Bianca și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Diana Bianca. Cele mai frumoase poze cu Diana Bianca le găsiți pe pagina ei de Instagram @diana.bianca.oficial

Diana Bianca vârsta, Diana Bianca Wikipedia, Diana Bianca fiica, câți ani are Diana Bianca sunt doar câteva dintre subiectele de interes larg dezbătute pe forumuri.

Diana Bianca prezentatoarea rubricii “Cameleoonia” din cadrul emisiunii Secrete de Stil, la Prima TV este o prezență relativ nouă în peisajul monden.

Diana Bianca – ”Barbie de România” sau ”Paris Hilton de România”  are o casă bună de dat în reviste, dar și un dressing care găzduiește o comoară de o sută de mii de euro.

barbie de romania diana bianca wiki biografie

Bianca, fiica Dianei în vîrstă de 20 de ani este un copil cuminte și din ce se poate vedea pe rețelele de socializare, aceasta are o relație de prietenie cu mama ei și sunt foarte apropriate. 

Diana Bianca este proprietara My Cliniq – Creator of Beauty, una dintre cele mai cunoscute clinici din București in domeniul frumuseții si al medicinei estetice.

Diana Bianca deține pe lângă clinică privată de chirurgie estetică My Cliniq – Creator of Beauty, și saloane de înfrumusețare în București, Suceava și Bacău.

Fiind ”surori”, așa cum se spune în mediul online și în showbiz, Diana Bianca a avut un cuvânt de spus atunci când a fost vorba despre căsătoria Brigittei cu Florin Pastramă.

I-a spus că analizeze bine situația și să nu se căsătorească, imediat, cu un om pe care nu l-a cunoscut de multă vreme. Din punctul de vedere al Dianei, Florin Pastramă era ”din alt mediu” și a transmis că vor fi fericiți doar dacă vor ști să se ”armonizeze”.

De curând Diana Bianca a devenit prezentatoarea rubricii Cameleoonia din cadrul emisiunii Secrete de Stil de la Prima TV unde și-a arătat calitățile încă de când a intrat pentru prima oară în televiziune, acum mult timp.

Diana Bianca este o persoană minunată, care îi ajută pe invitați să se deschidă în fața ei și să le transmită cele mai importante emoții.   

Diana Bianca are un blog care se numește “Cameleoonia”, așa că rubrica de la Prima TV se leagă de acesta. 

Diana Bianca nu esye o persoană matinală. Îi place să se trezească după ora 9:00 și își petrece apoi o oră doar ea cu sine, în liniște, cu o cafea aromată, pregătindu-se pentru ziua care urmează

In ceea ce o privește, planul ei este sa fie un om fericit. Un om bun, in primul rând, pentru ca invidia si răutatea ne otrăvesc pe noi, înainte de a face rau altcuiva.

Diana Bianca vrea să se bucure de fiecare zi, de lucrurile simple pe care, in graba noastra, uitam sa le mai privim si sa păstreze lângă ea oamenii care o iubesc.