ELENA CHIRIAC biografie, vârstă, iubit, Instagram de la taekwondo la FERMA VEDETELOR

Vezi care este biografia  ELENA CHIRIAC și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are  ELENA CHIRIAC și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu  ELENA CHIRIAC le găsiți pe pagina ei de Instagram @elennaq

WIKI: ELENA CHIRIAC și fratele sau mai mic sunt mandria jurnalistului ROMEO CHIRIAC.

ELENA este fata lui tata a sprijinit-o mereu  sa facă sport. A făcut înot si mai apoi  a trecut la taekwondo. Avea 8 ani si după primul antrenament a simțit ca locul ei este acolo.

Au urmat competiții și  ELENA a urcat treptat de la simple participări pana la prima treapta  locul UNU. ELENA CHIRIAC este MULTIPLA CAMPIOANA si face parte din lotul national de TAEKWONDO.

Se antrenează zilnic se concentrează pentru ca telul ei este participarea la OLOMPIADA de la TOKYO.
Elena Chiriac wiki biografie iubit varsta

Inca nu  împlinise vârsta de 14 ani cand ELENA a trecut printr-un moment dramatic ce putea avea un final nefericit. O ceartă cu o colega i-a adus ELENEI  aversiunea  si dorința de răzbunare.

Acea colega daca o putem numi astfel și-a luat patru prietene au urmarit-o si  au prins-o pe ELENA si au batut-o atat de rău încât ELENA a spus mai apoi ca a văzut moartea cu ochii.

Doar intervenția salutara a unor bodyguards din preajma unui spital privat au scăpat-o de furia colegelor.

ELENA s-a mutat la alt liceu si și-a văzut mai departe de scoala și antrenamente.

De la vârsta de 16 ani a început sa cocheteze cu modelling-ul. Fetita se transformase într-o adolescenta frumoasa cu măsuri de model.

Măsurile ELENEI sunt 1,73 m ănălțime si 95-65-95 cm. Are vârsta de 20 de ani si nu i se pare greu sa faca si modelling dar si sa  fie o luptătoare.

Vanataile și le acoperea de cele mai multe ori cu fond de ten  si tot ce mai găsea in trusa cosmetica.

A prezentat cea de-a treia ediție a GALEI TROFEULUI ALEXANDRION si a fost si premiata deși nu se aștepta.

Are un vlog  de care se mai ocupa cand are timp. A castigat un premiu de eseuri  si urma sa publice o carte  pentru copii avand ca tema  iubirea fata de animale.

ELENA este o mare  iubitoare a  drepturilor animalelor  si lupta împotriva violentei îndreptate asupra lor.

Folosindu-se de abilitățile ei de luptătoare  ELENA a salvat un pui de catelus si l-a luat acasă. Pe langa catelus mai are un motan pe nume TANO.
Elena Chiriac Poze rare Instagram

ELENA CHIRIAC are planuri mari are voința  si este ambitioasa. S-a nascut la oraș si de aceea vine la FERMA sa se apropie mai mult de  stilul de viata  de la sat al bunicilor.

Este sigura pe ea  pentru ca spune ELENA are o personalitate puternica.  Creativa  iubește culorile si si-ar dori ca măcar la antrenamente sa aibă un dabok multicolor.

Iubeste culoarea alba si i se pare ca i se potrivește. Are fani care ii admira delicatetea si frumusețea cand paseste pe catwalk si se transforma mai apoi  cand  intra in competiții.

Un amestec de forță si fragilitate ea este frumoasa cu ochii verzi si trup de model, ELENA CHIRIAC.

In curand la FERMA VEDETELOR, ELENA vrea sa demonstreze ca este o luptătoare.