Frecvența terapeutică RIFE 696 hz pentru bolile de inimă. AUDIO / VIDEO meditație cu sunete vindecătoare.

Unde cerebrale frecvențe, frecvențe terapeutice Rife, frecvențe care vindecă material și spiritual.

Meditație cu unde cerebrale alfa și frecvența terapeutică RIFE de 696 Hz pentru rezolvarea problemelor de sănătate legate de inimă.

Frecvențele experimentale RIFE sunt oferite pentru “echilibrare”, “normalizare” sau “stimulare” a funcțiilor sistemului corpului.

Frecvențele terapeutice de vindecarea corpului sunt un set de frecvențe de sunet benefice bazate pe cercetările Dr. Royal Raymond Rife, care folosind un generator de frecvență  a aplicat  diverse frecvențe la viruşi şi bacterii vii și a descoperit că le-ar putea elimina.

frceventa terapeutica de vindecare rife 696 hz pentru bolile de inima


Frecvența terapeutica Rife 696 Hz  ajută la stimularea normalizării funcțiilor inimii.

Rețineți că, de multe ori (dacă nu de cele mai multe ori) frecvențele Rife de vindecare care sunt benefice nu provoacă nicio senzație.Puterea potențială a „intenționalității” implicate în utilizarea acestor frecvențe pentru aceste scopuri specifice nu trebuie, de asemenea, ignorată sau subestimată.

Terapia cu frecvențe vindecătoare este sigură pentru copii și persoanele în vârstă. Terapia cu frecvențe vindecătoare nu interferează cu niciun tratament medicamentos.

Feedback-ul cu privire la efectele aceste frecvențe terapeutice de vindecare și rezultate va fi binevenit.

ATENȚIE! Aceste frecvențe terapeutice de vindecare sunt doar un instrument care ajută la starea dumneavoastră de bine..

Frecvențele terapeutice nu sunt în niciun fel un substitut pentru medicul dumneavoastră, ci doar un ajutor în plus pentru a optimizarea sănătatii dumneavoastră la nivel fizic, mental, emoţional şi spiritual.