FRECVENȚA terapeutică vindecătoare RIFE pentru tratamentul sciaticii și a durerilor de spate,

Unde cerebrale frecvențe, frecvențe terapeutice Rife, frecvențe de vindecare materială și spirituală.

Terapie cu frecvența terapeutică de vindecare RIFE pentru rezolvarea problemelor legate de durerile de spate și de sciatică.

Frecvențele de vindecare experimentale RIFE sunt oferite pentru “echilibrare”, “normalizare” sau “stimulare” a funcțiilor sistemului corpului.

Această frecvență vindecătoare  ajută pentru a calma durerile de spate.

Piesă de mai jos este compusă din mai multe frecvente terapeutice: 0.14, 0.40, 7.50, 96.50, 55, 376.29, 425.09, 571, 833 și 932 Hz.
sciatica tratament frecvente vindecatoare

Toate frecventele Rife sunt redate simultan însoțite de ambiantă de fundal.

Rețineți că, de multe ori (dacă nu de cele mai multe ori) frecvențele Rife de vindecare care sunt benefice nu provoacă nicio senzație.


Sciatica este cauzata de compresia rădăcinii nervului, de obicei datorata protuziei discului intervertebral, formațiunilor osoase, abceselor sau tumorilor spinale.

Terapia cu frecvențe vindecătoare RIFE este sigură pentru copii și persoanele în vârstă. Terapia cu frecvențe vindecătoare nu interferează cu niciun tratament medicamentos.

Feedback-ul cu privire la efectele aceste frecvențe terapeutice de vindecare și rezultate va fi binevenit.

ATENȚIE! Aceste frecvențe terapeutice de vindecare sunt doar un instrument care ajută la starea dumneavoastră de bine..

Frecvențele terapeutice nu sunt în niciun fel un substitut pentru medicul dumneavoastră, ci doar un ajutor în plus pentru a optimizarea sănătatii dumneavoastră la nivel fizic, mental, emoţional şi spiritual.