Impresii CASA DE OASPEȚI TREEHOUSE CASA DIN PĂDURE din PORUMBACU de SUS

CASA DE OASPEȚI TREEHOUSE CASA DIN PĂDURE din PORUMBACU de SUS păreri, prețuri cazare, imagini camere

Daca vreti sa lasati deoparte galalgia, îmbulzeală și aerul încins din orașe  trebuie sa ajungeți la munte într-un sat pitoresc vechi cu  peisaje uimitoare.

Probabil ca cei mai multi dintre voi au auzit de PORUMBACUL DE SUS după ce  s-a aflat ca locul acesta ca din povesti a găzduit cea de-a treia ediție a show-ului FERMA VEDETELOR in 2018.

Evident ca aici și-a consolidat averea si celebra ANDREEA ESCA. A cumparat si reconditionat nu mai putin de cinci case cărora le-a redat confortul si luxul pastrand elementele rustice.

ESCA se considera "FIICA SATULUI" din PORUMBACUL DE SUS si se mandreste ca tatăl ei s-a nascut aici.
pareri CASA DE OASPEȚI TREEHOUSE CASA DIN PĂDURE din PORUMBACU de SUS

PORUMBACU de SUS situat la 35 de km de SIBIU a devenit unul dintre cele mai căutate locuri de vacanta. Pentru peisaje, natura, mancarea buna  si multiplele posibilități de petrecere a timpului liber.

Asa au luat naștere mai multe pensiuni si cabane  care mai de care  ce se întrec in  condiții de cazare deosebite. Vom face o incursiune in minunata așezare si vom povesti despre cele mai frumoase si interesante pensiuni din PORUMBACU DE SUS.

Astăzi povestim despre CASA DE OASPEȚI PORUMBACU DE SUS 295 sau CĂSUȚA DIN COPAC  sau PORUMBACU TREEHOUSE.

Un cuplu de tineri entuziaști au decis sa ofere turistilor  o cazare altfel o casa in copac.

SATUL PORUMBACU DE SUS este asezat la poalele muntelui NEGOIU  cunoscut ca fiind al doilea cel mai înalt varf cu o înălțime de 2535 m.

Tocmai de aceea  VARFUL NEGOIU mai este denumit si EVERESTUL ROMÂNIEI.

Va povesteam ca PORUMBACU DE SUS este o așezare veche prima menționare  a satului s-a făcut într-un act de donație a mănăstirii CARTITA.

Satul PORUMBACU De SUS datează încă din anul  1223!

CASA de OASPEȚI 295 după numele  străzii  a fost construita într-o veche  sura ce datează din  secolul al 19 lea cam din 1876.

CASA Porumbacu Treehouse este compusa din doua parti . In partea de jos xista acum locul de luat masa  si exista si o brutarie artizanala  in prezent închisă.
Preturi CASA DE OASPEȚI TREEHOUSE CASA DIN PĂDURE din PORUMBACU de SUS

Proprietarii au promis ca vor reloca brutaria  multi din cei ce au trecut  pe aici duc dorul mirosului si gustul painii care nu prea se intalneste la oraș.

Va puteți caza  in cele cateva apartamente ce pot găzdui 2  si 4 persoane. Unele au propria terasa de unde veti  varful NEGOIU. Exista si terasa si locul de luat masa.

Pădurea cea mica  va ofera linistea , susur de rauri . Dar gradina cu pomi fructiferi si zarzavaturi  va vor aminti de ce înseamnă sa  stai la tara unde sa ai confort  si sa poți manca produse  locale.

Dacă vrei sa mancati într-o zi in alta parte găsiti RESTAURANTUL PASTRAVARIE de la ALBOTA si RESTAURANTUL VALEA ZANELOR.

Nu ratati vizita la  CASTELUL DE LUT-CALEA ZANELOR deschis vizitatorilor de luni pana vineri de la 10 30 la  17 30.

Si nu ar fi rău sa vizitati si CIMITIRUL EROILOR aflat cam la 1, 5km de PORUMBACU DE SUS.

CIMITIRUL EROILOR a fost amenajat la sfarsitul celui de-al doilea război mondial in memoria eroilor a celor ce au luptat la 30 septembrie 1916.

Mobilierul din camera , obiectele din lemn sunt construite de oamenii locului. Va vor impresiona tavanele  si ferestrele mari ce pornesc din tavan pana la podea.

Puteți merge la pescuit si sa inchiriati biciclete  pentru drumetii. Si sa nu uitați ca din PORUMBACU DE SUS aveți putin de parcurs pana dati-n șoseaua de pe TRANSFAGARASAN.

Sunt din ce in ce mai multi turiștii care au aflat despre frumusețea locurilor  si vin aici an de an mai ales in perioada verii in cautatre de racoare  si natura.

Unele pensiuni nu mai au locuri pana la 1 octombrie 2020 iar de sărbători nici nu mai vorbim.

Deja s-au facut rezervari din 20 decembrie si pana pe 3 ianuarie 2021.

ADRESA Porumbacu Treehouse

PORUMBACU DE SUS 295 GUEST HOUSE
STRADA PRINCIPALA 295

TELEFON +40 722 31 33 73

REZERVARI@porumbacudesus.ro

Copiii se vor indragosti de MAX devenit MASCOTA locului.