Impresii Pensiunea BENGA Bran Brașov prețuri, contact, recomandări

Părerile turiștilor despre Pensiunea BENGA Bran Brașov generează un scor cumulat de 9,2 din 10 pe cel mai important site internațional de rezervări și cazare.

Oaspeții au apreciat în comentariile și impresiile lor despre Pensiunea Benga din Bran că este destinația ideală pentru familiile cu copii pana în 10 ani.

De asemenea părerile turiștilor recomandă pensiunea Benga pentru locația, curățenia din camere și curte.

Prețurile pentru cazarea la Pensiunea BENGA Bran Brașov variază în funcție de tipul camerelor. Acestea încep de la 150 lei camera dublă Economy și ajung până la 250 lei suita de familie. Prețuri atractive.
pensiunea benga bran brasov pareri preturi contact cazare


Pensiunea Benga se află amplasată la o distanță de 700 de metri de Castelul Bran și de gară pe strada Predeluț nr 74.

Pentru rezervări directe îi puteți contacta pe proprietari la telefon 0745 190 710

sau pe email

vilabenga@yahoo.ro

Cele mai multe camere ale pensiunii BENGA Bran Brașov au grinzi de lemn aparente şi picturi murale cu motive florale care decorează peretele de deasupra tăbliei patului. Unele camere beneficiază de un balcon privat propriu.

Vila are undeva la 14 camere, living, bucătărie complet utilată și o curte superba, mare cu locuri de joaca de grătar, mese si multa verdeață.
imagini camere cazare vila benga bran brasov

Oaspeții au la dispoziție o bucătărie comună. În plus, această proprietate oferă facilitați de tenis şi fotbal. În superba și imensa grădină există un foișor şi facilități pentru a face grătar.

 ATENȚIE! Nu se oferă masă, oaspeții au însă la dispoziție o bucătărie comună.

Dacă veniți cu mașina aflați că la proprietate există parcare gratuită.