Treceți la conținutul principal

Inmormântarea lui EMI PIAN nu va stinge RĂZBUNAREA. Va fi război mare intre clanurile Duduianu și Spoitorii

Moartea și înmormântarea lui EMI PIAN ucis de Ciprian al lui Napi va duce la un război mare cu răzbunări crunte între clanurile Duduianu și Spoitorii!!!

Jale mare... Nicolae Duduianu tatăl lui Emi Pian a murit și el când a aflat de moartea fiului său! Nicolae Duduianu ar fi făcut infarct.

Atunci când a aflat că Emi a murit, în această dimineață, tatăl său a suferit un șoc atât de mare încât inima sa nu a putut suporta.

La momentul redactării articolul în fața casei lui Pian erau strânse peste 80 de persoane afiliate clanului.

Frații lui Emi Pian sunt în străinătate, vor ajunge la București în noaptea de marți despre miercuri. Va fi iureș, vă asigur”, declara sigur pe el un martor.

Duduianu și Spoitorii sunt clanuri care se tolerau, nu-și încălcau teritoriile. Recent, când membrii s-au întâlnit la barbut, EMI l-a împrumut cu 300.000 de euro pe un băiat, Sandu Ștocaru.

Sunt banii care se dau și pe care se percepe camătă, minimum 20 la sută. Numai că și ceilalți îl creditaseră pe același personaj.

filmul morti si inmormantarii lui emi pian duduianu.webp

Atunci au apărut discuțiile între ei: “Păi, ce faceți, bă, vă băgați peste plăcinta noastră?”, povestește un martor din interior, care a fost prezent și partida de barbut de marți dimineață.

“Atunci s-au calmat lucrurile deși, în lumea interlopă, să te bagi peste aceeași «afacere» e considerat cel mai mare afront, cea mai mare jignire”

Conform mărturiei unui personaj din anturajul interlopilor, crima care s-a produs a plecat de la faptul că Pian și un anume Ciprian al lui Napi împrumutau bani cu camătă acelorași persoane care jucau barbut, ceea ce, în lumea lor, este “concurență neloială”.

În lumea asta, e un afront să te bagi peste celălalt”, explică insider-ul de la partidele ilegale.

La mijloc erau sume de sute de mii de euro. Pian a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit. I-a fost tăiată vena femurală. Casa tatălui celui care a comis crima a fost incendiată drept represalii.

La un moment dat, cineva a spus că aflat că EMI Pian i-a dat iar 200.000 de euro unui jucător de la masă. «Cum ne-a fost înțelegerea? De ce i-ai dat bani ăstuia?». A fost ultima replică auzită, pentru că a început bătaia care s-a terminat cu moartea lui Emi Pian.
MAI POTI CITI