Treceți la conținutul principal

JACOB BONGIOVI biografie, vărstă, iubita, wiki unul dintre băieții celebrului JOHN BONGIOVI

Vezi care este biografia JACOB BONGIOVI  și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are JACOB BONGIOVI  și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu JACOB BONGIOVI  le găsiți pe pagina lui de Instagram @jakebongiovi

DOROTHEA HURLEY si  JOHN FRANCIS BONGIOVI cunoscut dupa numele de scena JOHN BON GIOVI celebrul artist s-au cunoscut in liceu.

S-au casatorit si sunt unul dintre cele mai sudate cupluri americane. BONGIOVI si DOROTHEA au impreuna patru copii, trei baieti si o fata.

Ei sunt:  STEPHANIE ROSE 26 de ani, JESSIE 25 de ani, JACOB 18 ani si ROMEO mezinul de 15 ani.

Dintre toti copiii JACOB seamana cel mai mult cu celebrul sau tata  si presa mondena sustine ca va fi un ADEVARAT CUCERITOR dupa care vor suspina multe domnisoare.

JACOB BONGIOVI s-a nascut in NEW JERSEY la 7 mai 2002. A implinit vîrsta de 18 ani, a terminat LICEUL PENNINGTON si a dat admitere la facultate la UNIVERSITY OF SYRACUSE.
jakob bongiovi biografie varsta inaltime iubita

Celebrul sau tata a fost prezent la festivitatea de absolvire a liceului. Cum e viata la 18 ani si mai ales cum te descurci cand ai un tata CELEBRU in toata lumea  aclamat de doamne si domnite?

Chiar si la  58 de ani.  Cantaretul le-a povestit fanilor  despre fiul sau JACOB care a facut o forma usoara de coronovirus si de spaima  pe care a incercat-o in aceasta vreme.

JACOB BONGIOVI a stat acasa in carantina a fost vazut de doctor si acum slava  cerului este in afara oricarui pericol.

JACOB  BONGIOVI este baiatul de bani gata dar cu capul pe pamant.

Are propriile viziuni despre  lume  aparator al drepturilor oamenilor spune ca culoarea pielii  nu conteaza ci OMUL.

Prietenul lui cel mai bun este un tanar de culoare.

Pandemia l-a facut pe artistul BONGIOVI sa compuna melodia  DO WHAT YOU CAN. JACOB BONGIOVI are 45,7 milioane de followers pe INSTAGRAM.

Pe retelele de socializare fanii ii urmaresc viata luxoasa. merge in locuri exclusiviste cum ar fi ST. BARTHS vacanta de vara e o placere cand navigi pe un yacht.
poze rare jake bongiovi fiul lui bongiovi

Ii plac sporturile inota si este pasionat de arta dar si de box. Deocamdata nu pare interesant de vreo fata nu are iubita.

Fata care il va cuceri e musai sa fie deosebita.  JACOB  asteapta sa inceapa cursurile la facultate.

Si pana atunci  este in vacanta. Cu siguranta vom mai auzi de JACOB BONGIOVI.

Si sa nu il uitam pe mezin ROMEO BONGIOVI  care se pregateste sa faca fata  celebritatii parintilor si "competitiei" cu fratele JACOB.
MAI POTI CITI