Treceți la conținutul principal

KITONAIL lac păreri forum, prospect, preţuri farmacii Dr. Max, HelpNet, Farmacia la preţ mic

Sumar articol: ce este lacul Kitonail, păreri forum Kitonail lac, indicaţii şi contraindicaţii Kitonail conform prospectului, la ce preţuri gasim lacul Kitonail în farmaciile Dona, HelpNet, Catena sau Dr. Max.

Pe forumurile despre tratamente pentru ciuperca unghiilor, lacul Kitonail beneficiază de păreri pozitive care evidenţiază eficienţa acestuia în tratarea acestei probleme de sănătate.

Ce este Kitonail Lac şi pentru ce se utilizează


Potrivit prospectului, Lacul de unghii Kitonail 80 mg/g este un medicament eficient împotriva unui număr mare de ciuperci (fungi) care afecteaza unghiile, fiind indicat pentru utilizare locală la nivelul unghiilor de la mâini şi de la picioare, precum şi la nivelul pielii din imediata vecinătate.

Kitonail este utilizat pentru tratamentul infecţiilor fungice uşoare până la moderate ale unghiilor (onicomicoze), determinate de ciuperci care pot fi tratate cu ciclopirox.

Substanţa activă, ciclopirox, din compoziţia Kitonail previne creşterea acestor ciuperci şi le distruge. Astfel, aspectul unghiilor se îmbunătăţeşte.
kitonail lac pareri forum prospect contraindicatii

Compoziţie Kitonail Lac 80 mg


Kitonail 80 mg/g beneficiază de o formulare farmaceutică bazată pe o tehnologie brevetată la nivel mondial – ONY-TEC®, de eliberare a substanţelor active la nivelul unghiilor. Unele dintre cele mai importante proprietăți sunt solubilitatea bună în apă, afinitatea pentru cheratina unghiilor și buna penetrare a unghiilor.

KITONAIL® cu tehnologia inovatoare ONY-TEC permeabilizează rapid unghia, penetrează unghia în profunzime, acționând direct asupra fungilor pe care îi distruge.

După aplicarea Kitonail 80 mg/g pe unghii, substanţa activă ciclopirox este eliberată imediat, penetrând unghiile.


Mod de utilizare Kitonail Lac 80 mg


➤ Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos se aplică în strat subţire, o dată pe zi, pe unghiile infectate, după spălare și uscare.

➤ Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos trebuie aplicat pe întreaga suprafaţă a unghiei şi pe 5 mm de piele înconjurătoare. Dacă este posibil, Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos trebuie să se aplice, de asemenea, şi sub marginea liberă a unghiilor.

➤ După aplicare pe unghiile afectate, necesită aproximativ 30 de secunde pentru a se usca.

➤ Unghiile tratate cu Kitonail nu trebuie să fie spălate timp de cel puţin 6 ore de la aplicare, ca urmare se recomandă aplicarea seara, înainte de culcare. După această perioadă de timp, se pot urma practicile normale de igienă.

În mod normal, vindecarea completă a unghiilor de la mâini se realizează în aproximativ 6 luni, iar a unghiilor de la picioare în aproximativ 9 până la 12 luni.

Contraindicaţii şi efecte adverse Kitonail Lac


Utilizează întotdeauna Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos exact cum ți-a recomandat medicul sau farmacistul.

Dacă nu ești sigur, te sfătuim să rediscuți cu medicul sau farmacistul sau să utilizezi Kitonail 80 mg/g așa cum este recomandat în prospect.

După aplicare, Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos se lasă să se usuce timp de aproximativ 30 secunde.

Unghiile nu trebuie să fie spălate timp de cel puțin 6 ore de la aplicare! Prin urmare, se recomandă aplicarea Kitonail seara, înainte de culcare. După această perioadă de timp, se pot urma practicile normale de igienă.

Dacă uiţi să aplici medicamentul o dată, nu utiliza o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Continuă tratamentul conform recomandării medicului sau farmacistului sau cum este explicat în prospectul medicamentului.

Pentru că siguranţa şi eficacitatea lacului de unghii medicamentos cu ciclopirox la copii și adolescenţi sub 18 ani nu a fost stabilită, neexistând suficiente date în acest sens, Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos este contraindicat pentru copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani.

Preţuri Kitonail în farmacii


Kitonail 80 mg/g, 3.3 ml are preţul de 44 lei în Farmaciile Tei

Kitonail 80 mg/g, 3.3 ml are preţul de 43 lei în Farmacia la Preţ Mic

Kitonail 80 mg/g, 3.3 ml are preţul de 42 lei in Farmaciile Dr. Max

Kitonail 80 mg/g, 3.3 ml are preţul de 54 lei în Farmacia HelpNet
MAI POTI CITI