Treceți la conținutul principal

LYVRA.ro păreri forumuri serviciul PENNY de comenzi online cu livrare la domiciliu

Să ne facem o părere despre LYVRA, noul servici de comenzi online cu livrare la domiciliu lansat de PENNY în parteneriat cu Auto Total., care în prima fază beneficiază de comentarii pozitive pe forumuri.

Disponibil online pe penny.lyvra.ro începând cu luna august 2020 doar pentru clienții din București și Ilfov serviciul permite comandarea online a peste 1.400 de produse care se regăsesc în categoriile listate în magazinele fizice PENNY, inclusiv mărci proprii și promoții aferente, potrivit unui comunicat de presă.

Platforma de livrări la domiciliu Lyvra poate fi testată în perioada august – octombrie 2020.

Clienții vor putea face cumpărături de pe website-ul  penny.lyvra.ro, iar timpul estimat pentru livrarea acestora la domiciliu este de trei ore.

Plata comenziilor făcute în contul LYVRA se va putea face cash sau cu cardul la livrare, iar costul transportului este 19,99 lei.
pareri lyvra livrari la domiciliu penny

Acest proiect pilot este un prim pas pe care compania Rewe România îl face în direcția dezvoltării de noi canale de shopping pentru clienții PENNY, iar așteptările privesc mai ales insight-urile pe care le vom dobândi în urma celor câteva luni de test.

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

Întreaga rețea PENNY România este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 264 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.800 de angajați.

Compania Auto Total are o cifra de afaceri de peste 280.000.000 euro in 2019. În prezent, are 84 depozite proprii in Romania și o echipă formată din peste 1.800 de angajați.
MAI POTI CITI