NUNTA COVID faimosul actor SEAN PENN si actrita LEILA GEORGE iubirea invinge diferenta de varsta

Pe actorul și regizorul SEAN PENN multi îl știm de pe vremea cand era căsătorit cu artista MADONNA. De-a lungul vremii a bifat iubiri cu femei celebre actrite si cantarete, modele, femei de afaceri.

La vârsta de 60 de ani SEAN PENN a rămas  același bărbat răzvrătit căruia iubirea ii prieste. SEAN PENN s-a casatorit pe 31 iulie 2020 cu aleasa inimii sale actrița LEILA GEORGE D ONOFRIO.

Pandemia nu l-a împiedicat pe actor sa o ducă la altar pe iubita sa in ciuda COVIDULUI. Asa incat aceasta noua nunta a fost numita de actor NUNTA COVID.

"Am avut o NUNTĂ COVID. Vreau sa va spun ca ceremonia a fost oficiată de un comisar al comitatului prin VIDEOCONFERINȚĂ iar noi  LEILA, cei doi copii si fratele meu eram ACASĂ. DAR AM FĂCUT-O PÂNĂ LA URMĂ."

SEAN PENN s-a despartit de fosta nevasta actrita ROBIN WRIGHT in anul 2010. SEAN si ROBIN au împreună doi copii:  DYLAN FRANCES 29 de ani  si ea actrita si HOPPER JACK de 26 de ani.
Sean Penn si Leila George nunta de vedete in pandemia de covid

SEAN PENN a trait povesti de iubire tumultoase cu femei celebre de la CHARLIZE THERON, MADONNA, ROBIN WRIGHT.

Multe femei deosebite  frumoase si puternice au trait povesti nebune cu actorul castigator al unui OSCAR.

JESSICA WHITE, model de costume de baie,  ELIZABETH MCGOVERN, ELLE MACPHERSON, NATALIE PORTMAN, cantareata JEWEL, SCARLETT JOHANSSON, MANIKA KELLY,  actrita mexicana KATE DEL CASTILLO, SHANNON COSTELLO  fost purtător de cuvânt al organizației lui SEAN PENN J/P HAITIAN RELIEF ORGANIZATION.

SEAN PENN  are in spate o cariera  de succes iar viata sa sentimentala a fost mereu ca un carusel. Se spune ca a avut probleme cu alcoolul  personalitatea lui este  un mix tandru dar si bataus.

Si-a pierdut controlul si a batut un fotograf  nici scandalurile nu l-au ocolit. Nu s-a sfiit sa spuna ca el  este BĂRBATUL care are nevoie in permanenta de IUBIRE.

Din 2016  a început o relație cu o actrita tanara cu părinți celebri . SEAN PENN a muncit  ceva sa o convingi pe LEILA GEORGE D'ONOFRIO de profunzimea sentimentelor  sale.

Cine este si care este povestea de viata a actualei soții a lui SEAN PENN?

Actuala sotie  actrita LEILA GEORGE D ONOFREY are 28 de ani  si asta nu a impiedicat-o sa ii spuna DA soțului celebru SEAN PENN mai mare ca ea cu 32 de ani.

LEILA GEORGE s-a nascut  la 20 martie 1992 in SYDNEY într-o familie celebra ambii părinți sunt actori faimoși. LEILA GEORGE este fiica actorilor  VINCENT D ONOFRIO si a actrite GRETA SCACCHI.

S-a nascut in AUSTRALIA si a crescut in MAREA BRITANIE. Platourile de filmare au fost locurile ei de joaca.

Stătea cu părinții ore întregi si nu se plictisea.A prins "microbul " actoriei si a știut ca va deveni ACTRITA.

LEILA GEORGE a studiat  SYDNEY FILM SCHOOL. A debutta intr-un film alaturi de JAMES FRANCO si  TORI SPELLING.

Iata filmografia actritei.LEILA GEORGE

FILMOGRAFIE LEILA GEORGE D ONOFRIO

2020-SOLEUS
2019-2020- THE LONG HOME
2019-2020- ANIMAL KINGDOM
2019-THE KID
2018- MORTAL ENGINES
2016- MOTHER, CAN I SLEEP WITH DANGER
2013- THE LOST IMPRESSIO

A mai jucat și in cateva filme documentare
2018- MADE IN HOLLYWOOD
2018- MORTAL ARTISTS
2018- MARVEE S EASTS MIGHEST SHOW

SEAN a dus-o în vacanțe in locuri exotice pe LEILA. Are asigurata o viata  de lux și se poate concentra asupra carierei.

Mai ales de acum înainte cu un soț celebru. LEILA  este acum femeia de acre are nevoie SEAN PENN. Si dacă s-au casatorit înseamnă ca au avut motive.

LEILA  este o femeie speciala dar  ca frumusețea nu se poate compara cu unele din fostele iubite considerate ca fiind dintre cele mai frumoase femei : CHARLIZE THERON, JESSICA WHITE, ELLE MACPHERSON, NATALIE PORTMAN.

Bărbați celebri ai AMERICII nu tin cont de varsta atunci cand vorbim de povesti de iubire si de căsătorii. In vremea cand unii s-ar pregăti de pensie si de nepotei ei simt , trăiesc  iubesc si considera ca viata fara dragoste nu e viata.

SEAN PENN s-a casatorit. Viata e mai frumoasa alături de  o sotie mai tanara cu 32 de ani. Ca tot trăim vremuri grele.

Avem nevoie de multă culoare și iubire !

La HOLLYWOOD ca la HOLLYWOOD nimeni nu  vorbește de diferenta de varste  cand vorbim de povesti de iubire si căsătorie.

Barbatilor  si femeilor le este permis sa iubeasca. Sau ei fac ce vor.