Nyko Delinescu biografie, vârstă, înălțime, iubit, poze Instagram

Vezi care este biografia Nyko Delinescu (27 decembrie) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Nyko Delinescu (zodia Capricorn). Cele mai frumoase poze cu Nyko Delinescu le găsiți pe pagina ei de Instagram.@nyko.delinescu

WIKI: Vârsta Nicoletei (Nyko) Delinescu este însă un subiect tabu de negăsit în nicio biografie.

Blonda nu prea vorbește despre asta, cu toate ca se vede cu ochiul liber ca nu este o adolescentă.

Conform unor surse „neoficiale”, Nicoleta Delinescu a împlinit 43 de ani in luna decembrie a anului trecut, deci este cu nouă ani mai în vârstă decât Cătălin Cazacu.

Catalin Cazacu si Nicoleta Delinescu, apreciata cantareata de muzica populară din Banat, au avut o frumoasa poveste de dragoste.
wiki nyko delinescu iubita lui cazacu

Relația de iubire dintre cei doi a ținut aproape cinci ani, timp in care Nicoleta, mai mare cu 9 ani decat Cătălin, a adus pe lume un băiețel pe nume Andrei..

Am rămas în relații bune cu Cătălin, doar avem un copil. Marea calitate a lui este că e un bărbat romantic”, a declarat  Nicoleta Delinescu pentru emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

Cătălin Cazacu s-a iubit cu Ilinca Obadescu, Ana Roman, Denisa Tănase, dar și cu Brigitte Năstase, pe vremea când aceasta era căsătorită cu fostul tenismen.

Rămasă în Timișoara, Nyko Delinescu are cereri să cânte la evenimente și este o femeie extrem de atrăgătoare. Blondă, înaltă, cu sâni siliconați și talie de viespe, Nyko Delinescu are grijă să arate mereu bine.
nyko delinescu biografie varsta zodie iubit

Absolventă a Universității Europeana ”Dragan” Lugoj, Nyko Delinescu este foarte mândră de casa ei, pe care o are de dinainte de a deveni mămică.

Căsuța o am dinainte de a fi mămică. O casă de burlăciță, pe care nu am reușit să o schimb între timp. Eu singură mi-am luat-o. Sunt culori vii, calde, așa simțeam la vremea respectivă, când am luat apartamentul. Eu mi l-am decorat”, a declarat Nyko Delinescu la Antena 1.