Octavian Ciovică biografie, vârstă, Instagram concurent FERMA

Vezi care este biografia pilotului Octavian Ciovică și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are Octavian Ciovică (zodia Pești). Cele mai frumoase poze cu Octavian Ciovică le găsiți pe pagina lui de Instagram @ciovicaoctavian

Conform biografiei, pilotul Octavian Ciovică (data nașterii 10 martie 1984. Brașov) a debutat în circuitul profesionist de raliuri în anul 2007 participând la etapa de la Rânca din Campionatul Național de Viteză în Coastă cu un autoturism Opel Kadett GSI.

Anul următor Octavian Ciovică a luat startul la Tess Rally Brașov cu un Renault Megane de grupa A, dar din cauza unor probleme tehnice a trebuit să abandoneze.
octavian ciovica wiki iubita data nasterii varsta

Ulterior a mai participat la câteva etape de VTM. După o pauză de 5 ani, Octavian Ciovică revine în 2015 în campionatul de coastă, fiind prezent la startul sezonului, la Trofeul Râșnov concurând cu Mitsubishi Lancer Evo X de grupa N.

Anul 2017 s-a dovedit a fi cel mai bun an din cariera de pilot a lui Octavian Ciovică, devenind Vicecampion Național la grupa A în Campionatul Național de viteză în coastă.

Octavian Ciovică a făcut o “schimbare radicală” pentru 2020. S-a despărțit de Evo-ul 9 cu care a concurat în ultimele două sezoane și a luat un Radical SR8, iar ca target pentru acest an este să se acomodeze cu mașina și de ce nu, să termină în primii 5 la finele lui 2020.

Octavian Ciovică a fost mereu în fruntea clasamentelor. Ambițios și muncitor, își dorește mereu să ducă lucrurile la următorul nivel.
poze rare octavian ciovica pilot brasov

Planurile lui pentru 2020 sunt clare: să câștige Ferma, ca sătean, și să își obțină certificatul de pilot de linie.

Octavian Ciovică a declarat că toată viața a umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care a venit la acest reality show.

Octavian Ciovică spune ca îi este dor de curse și vrea ca toții să trecem cu bine peste această pandemie, să fim responsabili și să ascultăm sugestiile autorităților.