Treceți la conținutul principal

Păreri 5G România: Academia Română de părere că 5G este periculos și nociv pentru sănătate

Cum își permit Academicienii să contrazică ”savanții de internet” ce viețuiesc pe forumuri!

Academia Română susține că implementarea tehnologiei 5G poate avea consecințe periculoase asupra sănătății populației!

Academia Română își manifestă preocuparea față de consecințele pe care utilizarea tehnologiei 5G le-ar putea avea asupra sănătății publice și consideră că aceasta este o temă de maxim interes în contextul în care România analizează aprobarea strategiei de implementare a rețelei 5G la nivel național (HG 429/2019).

Academia Romana precis sunt niște conspiraționiști plătiți de Putin! Cum îndrăznesc să pună la îndoială aceasta minune tehnologica. 

Pai nu v-a spus cercetătorul renumit (la el în bloc) Prescura si alti celebrii "jurnaliști" si "youtuberi influenceri" (cumpărați de chinezi să laude Huawei) ca 5G e cea mai buna invenție de la descoperirea de către om a focului?
5g romania parei academia romana nociv periculos

Academia Română atrage atenția că expunerea populației la radiația de radiofrecvențe de mare putere în Europa și, implicit, în țara noastră este deja o temă de dezbatere în lumea științifică la nivel mondial. 

Astfel, oamenii de știință avertizează că viitoarele stații 5G vor genera câmpuri electromagnetice de cca 100 de ori mai puternice decât cele ale generațiilor deja în funcțiune, dezvoltând practic un ocean artificial de radiații milimetrice de înaltă frecvență (30-300 GHz), cu imens potențial de risc, pe termen mediu, asupra vieții.

În mod concret, radiațiile milimetrice 5G se absorb la nivelul pielii, în profunzime de cca 1-2 mm, precum și la nivelul păturii superficiale a corneei, iar efectele locale se pot transmite prin mecanisme moleculare în restul organismului. 

Alături de riscul de cancer, literatura de specialitate semnalează, între altele, efecte precum stresul celular, lezări ale mecanismelor genetice, deficit de memorie și probleme ale procesului de învățare, tulburări neurologice.

Și da... să nu uităm că planurile de implementare a unui proiect-pilot de furnizare a internetului fără fir la viteză 5G în Bruxelles au fost oprite (sursa) din cauza temerilor legate de sănătatea cetățenilor
MAI POTI CITI