Păreri YUMP.ro Fitness și Yoga online forum, antrenori, prețuri, reduceri

Pe forumuri părerile despre YUMP prima platformă de LIVE FITNESS și YOGA dedicată femeilor din România sunt în marea lor majoritate pozitive și exprimă încrederea clienților în această platformă online de cursuri de fitness și yoga realizate de traineri profesioniști în direct, prin Live Streaming.

Succesul www.yump.ro stă în personalizarea experienței tale de antrenament, ghidată LIVE de o echipă profesionistă de antrenori și nutriționiști.

Încă din prima ta zi îți creezi un profil personal, în care îți alegi ce obiective, nevoi și preferințe ai. În funcție de răspunsurile tale, ți se alocă programul de fitness și nutriție cel mai potrivit.

Clasele Live YUMP.ro  au loc în fiecare zi de luni, miercuri și joi începând cu ora 19:00.
yump.ro pareri forum antrenamente online acasa ieftine

Ora exactă variază în funcție de antrenamentele care ți-au fost alocate în baza personalizării profilului tău din momentul creării contului pe YUMP.ro . În pagina de antrenamente găsești orarul tău personalizat.

Listă prețuri antrenamente online YUMP.ro


♦ULTIMATE FIT PROGRAM 180 ZILE -  preț 294 lei / 6 luni

6 luni la preț de 3
Arzi peste 10 Kg
Tonifiere optimă (asta dacă nu vrei să slăbești)
Scapi de celulită
Îți schimbi total stilul de viață

♦ TRANSFORMATION PROGRAM 90 ZILE - pret 198 lei / 3 luni

3 luni la pret de 2
Arzi pâna la 10 Kg
Tonifiere avansata (dacă nu vrei sa slabesti)
Reduci celulita

♦ ESSENTIAL PROGRAM 30 ZILE - preț 100 lei

Arzi până la 3-4 Kg

Programele de antrenament YUMP.ro țin cont de faptul că nevoile de mișcare și alimentație ale unei tinere mămici sunt diferite de cele ale unei viitoare mirese – chiar dacă ambele au același obiectiv: arderea kilogramelor în plus.

Majoritatea antrenamentelor noastre pot fi efectuate doar cu greutatea corpului, însă folosirea echipamentelor de mai jos te ajută să obții rezultate mai bune:

Listă antrenori YUMP.ro


NICOLETA Instructor acreditat yoga by Fitness Scandinavia

DANI TRX multi level by DIMI Fitness / instructor certificat KT al Federatiei Italiene de Fitness

DAIANA Licențiată în Nutritie si Dietetica la Universitatea de Medicina si Farmacie

În concluzie, suntem de părere că dacă vreți să beneficiați în această perioadă de antrenamente Fitness și Yoga de calitate fără să va temeți de siguranța voastră sanitară legata de COVID-19, atunci platforma online www.YUMP.ro reprezintă o alegere înțeleaptă.