Pensiunea CASA SAVRI din SIGHIȘOARA păreri, impresii, recomandări, prețuri, contact

Părerile despre Pensiunea CASA SAVRI din SIGHIȘOARA cumulate au un scor de 9,6 din 10 pe site-ul de rezervări Booking, turiștii apreciind în impresiile lor camerele mobilate și aranjate cu gust, foarte curate și spațioase plus căldura și amabilitatea din partea personalului.

De asemenea multe impresii pozitive despre Pensiunea CASA SAVRI se referă la curtea interioara amenajată cu multe flori si unelte vechi, multa liniște, parcare in proximitate.

Prețurile pentru cazare la Pensiunea CASA SAVRI din SIGHIȘOARA încep de la 380 lei camera dublă și ajung până la 530 Suita junior.

Pentru rezervări și informații puteti contacta direct gazdele la telefon 0757.073.665 sau pe email la office@casasavri.ro
Impresii pensiunea CASA SAVRI din SIGHISOARA

SIGHIȘOARA este unul  dintre cele mai frumoase orașe ale ROMANEI care îmbină farmecul si nostalgia trecutului ce și-a dat mana cu  modernul și tehnologia.

CASA SAVRI din SIGHIȘOARA a primit aprecierea turiștilor pentru curățenie, eleganta interioarelor, confort si ospitalitatea gazdelor.

CASA SAVRI este amplasata într-o veche clădire de importanta istorica situata chiar lângă cetatea medievala a SIGHIȘOAREI.

Camerele au tavane boltite si înclinate ceea ce oferă unicitate. Perdelele fine și mobilierul din lemn masiv te fac sa te întorci spre frumusețea interioarelor de altădată.

Camerele va oferă priveliște spre gradina, spre curtea interioara , spre oras.

Senzația de călătorie înapoi în timp este întărită și de zidurile din cărămidă și de podeaua și mobilierul din lemn masiv.

Fiecare cameră are și baie privată cu o cabină de duș sau o cadă și articole de toaletă gratuite. Toate camerele oferă TV cu ecran plat prin cablu și acces gratuit la conexiunea WiFi.

Fiecare cameră a pensiunii SAVRI se individualizează prin elemente originale. 

♦ De exemplu în camera Franceska, cabina de duş se află în apropierera patului matrimonial, ceea ce va oferi o atmosferă romantică weekend–ului pe care îl petreceţi la poalele cetăţii.

♦ Camera Elisabeta cu o suprafață de 22 m² este o cameră intimă, dar în acelaşi timp cochetă, a cărui punct forte este o baie modern stilizată în nuanțe închise care reflectă eleganța si rafinamentul.

♦ Eleganţa camerei Regina este dată de mobilierul aparte de culoare albă reprezentând compasiunea şi puritatea şi simbolizând pacea. Această culoare se îmbină perfect cu modelele florale prezente în această cameră.
recomandari cazare camere Pensiunea CASA SAVRI

În timpul zilelor călduroase de vară oaspeții se pot relaxa în curtea mobilată și pavată cu piatră cubică, împrejmuită de vegetație luxuriantă.

Aceștia pot lua un supliment de energie de la cafeneaua proprietății, pot juca o partidă de biliard sau pot face chiar și grătar.

Vegetarienii pot fi liniștiți au si ei un mic dejun  doar al lor.

Dacă va plictisiți aveți la îndemâna  mese de biliard si puteți închiria biciclete pentru plimbări.

Mergeți sa vedeți BISERICA FORTIFICATA BIERTAN. Stațiunea Sovata se află la 69 km de Casa Savri, iar orașul Târgu-Mureș este la 53,6 km de proprietate.