Pensiunea Hanul ȘIMON Bran impresii, păreri, prețuri, adrese contact

Impresiile despre Pensiunea Hanul ȘIMON Bran au un scor excelent, scorul general al părerilor fiind de 8,5 din 10 pe site-ul de rezervări online www.booking.com

Oaspeții apreciază pozitiv în comentariile lor faptul că la Pensiunea Hanul ȘIMON Bran se acceptă și Tichete de Vacanță de orice tip: Edenred, Sodexo, CheckVacance.

Turiștii apreciază în impresiile lor faptul că au fost încantați de micul dejun bogat și de amabilitatea gazdelor precum și de camerele curate și călduroase.

Puteți contacta gazdele pentru informații ți rezervări de la  Hanul Simon din Bran la numărul de telefon 0723574138 sau pe email la turism.constanta@yahoo.com
impresii cazare pensiunea hanul simon bran

Prețurile la pensiunea Hanul Șimon din Bran pornesc de la 242 lei camera dublă și pot ajunge până la 275 lei camera triplă pe noapte.

Check-in se face între 14 și 20 iar Check-out între 08 și 12.

Pensiunea Hanul Șimon este înconjurat de pajiști și dealuri și beneficiază de o locație excelentă în Bran, fiind situată la doar 3 minute de mers cu mașina de binecunoscutul Castel Bran și la 6 km de zona de schi Zănoaga.

Pensiunea oferă camere cu TV LCD și canale prin cablu și balcon. Fiecare cameră are cel puțin 1 baie, dotată cu uscător de păr, duș și articole de toaletă gratuite.

Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate, iar micul dejun este servit zilnic la cerere.

Hanul Șimon are in dotare ca și unități de cazare:

* 8 camere duble cu pat matrimonial, cu balcon

* 4 camere triple formate dintr-un pat matrimonial și o canapea sau un pat de o persoana după caz, cu balcon

* 1 Apartament Junior

* 1 Apartament Senior

Hanul Simon deține și o Sala de Conferințe cu o capacitate de 60 de locuri, organizând astfel Team-building-uri si diverse întâlniri de afaceri pentru firme. Gazdele se ocupă de la A la Z de cerințele de orice fel ale turiștilor cazați la proprietate.
pareri cazare camere duble hanul simon bran

Restaurantul Simon Chalet deocamdată funcționează doar intern, pentru turiștii cazați la proprietate, dar in curând va fi deschis și publicului și vă v-a încânta cu cele mai gustoase preparate din Bucătăria traditional Românească.

Recepția pensiunii Hanul Șimon din Bran are program nonstop, iar în faţa proprietății există o parcare privată gratuită.

La cerere, sunt organizate excursii în munții din jur și degustări de brânzeturi şi vinuri.

La 800 de metri de Hanul Șimon se află o stație de autobuz, iar la 5 minute de mers pe jos este situat un restaurant. Cel mai apropiat magazin alimentar se află la doar 5 metri.

Atracția turistică, Cetatea Râșnov este situată la o distanță 12 km de pensiunea Hanul Șimon.