Pensiunea LAIS Bran Moeciu impresii, păreri, prețuri, adrese contact

Părerile despre Pensiune LAIS din Bran s-au concretizat într-un scor al impresiilor de 8,6 din 10 pe site-ul international de rezervări online booking.com

Oaspeții pensiunii Lais din Bran apreciază în comentariile și părerilor lor faptul ca este o locație liniștita, ferita de trafic, cu o priveliște de vis, personalul este foarte amabil și camerele foarte curate, cu o priveliște minunată. Comentariile evaluează pozitiv și faptul că există posibilitatea să se plătească cu cardul de vacanta.

Pentru contact și rezervări la Pensiunea Lais din Bran Moeciu puteți folosi atât numărul de telefon 0730559863 cât și adresa de email: pensiunealais@gmail.com

Pensiunea LAIS din Bran este deosebită prin faptul că se află într-un loc retras, liniștit cu o priveliște de invidiat a munților Bucegi si este deservită de un personal amabil și profesionist.
pensiunea lais bran pareri impresii preturi cazare

Pensiunea Lais sta la dispoziția oaspeților cu condiții ultramoderne de cazare, oferind 10 camere, un total de 23 locuri, structurate pe 2 nivele, respectiv: camere Single, Duble, Twin si Triple, dotate cu bai spațioase cu cabina de dus, balcoane, spălătorie, internet wireless, televiziune prin cablu, mini bar, mobilier nou, etc.

Camerele Pensiuni Lais sunt decorate cu gust si oferă totodată farmecul decorului rustic dar si elegantă.

Poti fi sigur ca aici cazarea va fi una din cele mai bune din Bran. Mobilierul si decorațiunile interioare au fost alese, urmărindu-se crearea unei atmosfere calde si plăcute, familiare pentru oaspeții aflati in vacanta si nu numai.

Pensiunea Lais face parte din categoria pensiunilor de 3 stele, fiind conceput pentru a oferi un confort de 4 stele. La cererea proaspetei gazdele organizează excursii in zona cu microbuze de 8 - 17 locuri. Se pot organiza drumeții cu ghid.
impresii camere cazare pensiunea lais bran moeciu

La cerere, oaspeții Pensiunii Lais se pot bucura de micul dejun. La 4 minute de mers pe jos se află un restaurant şi un magazin alimentar. Oaspeții au acces la o bucătărie comună şi la o zonă de luat masa.

Pensiunea Lais din Bran oferă o grădină cu un loc de joacă pentru copii şi o terasă cu facilități de grătar.

Sunt disponibile şi facilități de călcat şi se pot închiria biciclete şi echipament de schi, la un cost suplimentar.