Pensiunea NATURA Avrig păreri, impresii, prețuri, contact

Pensiunea NATURA din Avrig are impresii de nota 9,5 din 10 pe cel mai important site de rezervări online din lume, fiind considerată a fi locul ideal de vacanță pentru familii cu copii mici.

Turiștii apreciază în părerile și impresiile lor legate de Pensiunea NATURA din Avrig amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curățenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat

Natura Family Resort este situată în Porumbacu de Jos, pe un platou de la poalele Munților Făgăraș şi la 7 km de orașul Avrig.

Pentru a contacta direct gazdele de Pensiunea NATURA Avrig puteți folosi numărul de telefon 0743.175.048 sau adresa de email rezervari@naturaresort.ro

Prețurile de cazare la Pensiunea NATURA Avrig pornesc de la 280 lei camera dublă și ajung până la 310 lei pe noapte apartamentul premium.
Pensiunea NATURA Avrig pareri forumuri rezervari online

Pensiunea Natura Family Resort oferă turiștilor camere izolate fonic şi dotate cu TV prin cablu şi acces gratuit la internet WiFi.

Camerele spațioase sunt o continuare a Naturii, prin cromatica abordată și decorațiunile interioare.

Spațioase și confortabile, camerele dispun de terase, saltele ortopedice și băi complet utilate, cu produse de îngrijire.

♦ Camerele duble sunt dotate cu un pat dublu matrimonial (cu saltele ortopedice), terasă, televizor LCD, baie cu duș, camerele duble sunt ideale pentru doi adulți și opțional poate fi adăugat un pat suplimentar pentru copiii mici.

♦ Camerele tripla au un pat dublu matrimonial și un pat single (ambele cu saltele ortopedice), terasă, televizor LCD, baie cu duș, camerele triple sunt ideale pentru trei adulți sau pentru doi adulți și un adolescent.

♦ Apartament premium are un pat dublu matrimonial (cu saltele ortopedice), terasă, televizor LCD, baie cu cadă și jacuzzi, suitele sunt ideale pentru doi adulți și opțional poate fi adăugat un pat suplimentar pentru copiii mici.

Oaspeții au la dispoziție o zonă de lounge comună, precum şi o bucătărie complet utilată, cu sală de mese.
impresii cazare Pensiunea NATURA Avrig camere triple

Oaspeții pot savura mai multe preparate locale la restaurantul Pensiunii NATURA Avrig. 

Aici veți găsi cele mai gustoase preparate pregătite cu ingrediente alese cu grijă, o parte din grădina de legume și sera din Natura Family Resort.

Cele mai proaspete salate, mâncăruri cu carne sau vegetariene delicioase, pe toate le veți descoperi pe parcursul sejurului.

Pensiunea NATURA Avrig are și o grădină verde generoasă, cu spații de joacă pentru copii, miniteren de fotbal, bedminton, tobogan, leagăne, biciclete și triciclete.

Activitățile în natură includ echitație, drumeții montane sau trekking.