PETRUȚA Dobre sora lui Babi Minune biografie, vârstă, înălțime, iubit, Instagram, Facebook

Vezi care este biografia PETRUȚA Dobre și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Petruța Minune și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu Petruța le găsiți pe paginile ei de Instagram @petrutadobreofficial și Facebook

PETRUȚA Dobre are vârsta de 18 ani și este o cu totul alta persoană față de cum o știați. Petruța este acum blonda și a renunțat la rolul de dansatoare pentru Babi.

Petruța a rămas însa in lumea muzicală si acum interpretează propriile melodii. Petruța nu a vrut sa fie perceputa doar ca sora lui Babi si a hotărât sa își facă singura un nume în lumea manelelor.

Toată lumea o ştie pe micuța Petruța, cea care era îmbrăcată într-o fusta tradițională țigănească şi cu o cămașă cu vedere la buric.
petruta dobre wiki inaltime data nasterii sora lui babi minune

Chiar dacă nu mai este dansatoarea fratelui ei, Petruţa a vrut să se lanseze și ea în lumea muzicii şi a reușit.

Cânta atât singura, cât și alături de alți cântăreți. Desigur ca nici fratele ei nu a stat deoparte, iar melodiile pe care le când împreună au strâns milioane de vizualizări.

Despre înălțimea reală și data nașterii exactă a Petruței Dobre nu am găsit informații publice, manelista ținându-le secrete.

Natașa Mondiala este mama lui Babi si a Petruței. Femeia este cea care si-a susținut copiii, iar acum se bucura de succesul lor.
petruta dobre minune cine este iubitul

Petruţa s-a reapucat de cântat și a lansat piesa ”Aş face pact cu Dumnezeu”, manea care a strâns zeci de mii de vizualizări pe Youtube.

Acum, Petruta a lansat melodia ”Ba la mine,ba la ea” care doar în 2 săptămâni a avut 3.043.464 vizualizări ajungând în trending-ul Youtube România.

Momentan se pare că Petruța Dobre nu are niciun iubit, pe contul de Facebook nu apare că ar fi într-o relație!

Și în final iată câteva versuri din ultima manea lansată cu succes de Petruța Dobre - Ba la mine,ba la ea”

Vagabontule tu vrei sa iubesti doua femei
Si pe mine doar asa sa ma tii de vreme rea
O noapte cu mine o noapte cu ea
Când te certi cu una te împacă alta

Eu plec la mama tu ramai cu doamna
Sau domnișoara ce o fi la mine sa nu mai vii
Na-na-na-naa na-na-na-na-na
Iti iei mare na-na-na te pupa iubirea ta