Salon ENDORPHIN LAB BUCUREȘTI păreri, echipa, produse, prețuri, contact

În acest articol veți găsi informații despre salonul ENDORPHIN LAB din BUCUREȘTI, părerile clienților, prețuri, produse, cine face parte din echipa ENDORPHIN LAB și nu în cele din urmă adresa de contact pentru programări.

Dacă le-ati admirat pe cele mai frumoase domnite din showbiz daca va întrebați de unde are culoarea aceea speciala de blond LIDIA BUBLE cine i-a făcut un look nou SIMONEI HALEP avem răspunsul pentru voi.

Cert este ca  salonul  de coafura de pe strada GAETANO DONIZETTI nr. 6. din București - ENDORPHIN LAB este locul unde ajung VEDETELE noastre când isi doresc o schimbare de look.

endorphin lab salon pareri forumuri echipa programari

ANTONIA, CRISTINA ICH, LAURA GIURCANU, LIDIA BUBLE, ANDRA, ANDREEA BALAN, GINA CHIRILA, INNA, AMI, CAMELIA SUCU femeia de afaceri, GINA PISTOL, VALENTINA PELINEL, MICHAELA PROSAN si mai nou SIMONA HALEP au trecut  prin mâinile pricepute ale hairstyliștilor de la ENDORPHINE LAB.

O echipa întreagă de la ALEXANDRA CRĂESCU make up, CATALIN MANOLACHE, LAURA ELENA  se ocupa la ENDORPHIN LAB  de parul  machiajul vedetelor.

VEZI AICI RECENZII PRODUSE COSMETICE

La acest salon operațiunea mani-pedi devine o artă

Dupa  declanșarea epidemiei cu CORONAVIRUS echipa de la ENDORPHIN LAB a luat toate măsurile de siguranță.

Se lucreaza exclusiv cu PROGRAMAREA facuta in avans. PROGRAMARI ENDORPHIN LAB BUCURESTI: TELEFON 0748 298 998 sau www.facebook.com/endorphinlab.ro

Se păstrează distanta  si exista dezinfectante.
pareri echipa ENDORPHIN LAB Bucuresti

Cei care se ocupa de  look-ul vedetelor au la dispoziție cele mai bune produse profesionale de la vopseluri cu naunțe pe cazare nu le găsești in magazine, măști si serum-uri.

Echipa de la ENDORPHIN LAB se ocupa si de cântărețele noastre când au de făcut un shooting pentru vreo coperta sau când au de filmat un videoclip sau merg la vreun eveniment.

Intre ultimele lor realizări, coperțile revistelor UNICA si VIVA, videoclipuri LIDIA BUBLE.

pareri produse ENDORPHIN LAB
Părerea noastră despre salonul ENDORPHIN LAB este că atunci când  faci din meserie pasiune ai succes.

Echipa ENDORPHIN LAB egal oameni talentați care își fac cunoscută arta hairstleling-ului si a machiajului și manichiurilor strălucitoare.
kitunghii.ro