Wiki Constantin Dinescu afaceri, avere, vârstă, familia. Filmul morții lui Constantin Dinescu un film polițist misterios

WIKI: Filmul morții lui CONSTANTIN DINESCU, un om de afaceri misterios, scris parcă după un scenariu demn de filmele polițiste care implică și o femeie fatală din Ucraina despre care nu se stie cine este.

Până la vestea morții lui Constantin Dinescu, interesele legate de Baronul Luxului gravitau în jurul subiectelor precum: Constantin Dinescu vârsta, Constantin Dinescu afaceri și avere, Constantin Dinescu familia și copii, Constantin Dinescu imagini Instagram.

Conform biografiei neoficiale, Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari de la noi. Acesta se respecta și ducea o viață demnă de un împătimit al luxului.

Omul de afaceri Constantin Dinescu se mândrea cu o colecție impresionantă de mașini de lux, dar și cu o serie de opere de artă extraordinare.
Constantin Dinescu wiki iubita avere afaceri familia

Afacerile i-au mers strună, milionarul Constantin Dinescu fiind proprietarul unui magazin de bijuterii situat în buricul Bucureştiului, dar şi al mai multor spaţii comerciale pe care le închiria în schimbul unor sume astronomice, ceea ce se pare că i-au adus o avere impresionantă.

Numele omului de afaceri Constantin Dinescu a fost legat, la un moment dat, de jaful de proporții dat de o grupare de hoți români la muzeul Kunsthal din Rotterdam.

El a fost bănuit că ar fi fost cumpărătorul unor opere de artă de o valoare uriașă precum ‘Tete d’Arlquin’ de Pablo Picasso, ‘La Liseuse en Blanc et Jaune’ de Henri Matisse sau ‘Charing Cross Bridge’ de Claude Monet.

Constantin Dinescu era cunoscut ca fiind un bărbat foarte bogat care era ”vânat” de domnişoarele dornice să fie la fel de răsfăţate de ”baron” cum a fost şi fosta sa iubită, Mădălina Pamfile.

Fosta iubită a lui Constantin Dinescu, Mădălina Pamfile, le-a povestit prietenelor ei, în timpul relaţiei amoroase cu excentricul milionar, că acesta i-a dăruit continuu cele mai scumpe bijuterii cu diamante, fiind de-a dreptul copleşită de numărul impresionant de pietre preţioase primite.

Pe lângă petrecerile grandioase la care participa și iubitele tinerele, Constantin Dinescu era admirator al mașinilor luxoase.

Mașina preferată a lui Constantin Dinescu era un Lamborghini galben, pe care l-a personalizat chiar cu numele său

De ce spunem că moartea fulgerătoare a milionarului Dinescu este ca și desprinsă dintr-un film polițist?

Potrivit unor surse citate de site-ul cancan.ro, vinovată de moartea lui Constantin Dinescu ar fi o tânără din Ucraina cu care milionarul s-ar fi cuplat în urmă cu ceva timp.

Se pare că aceasta i-ar fi pus ceva în băutură pentru a-i provoca moartea rapid și fără prea multe urme.
noriel.ro