REZUMAT ADELA serial nou la ANTENA 1 adaptarea libera a serialului turcesc BAHAR: VIATA FURATA

Ce este cu noul serial pe care il vor difuza cei de la ANTENA 1? Care este titlul serialului, cine sunt regizorii , scenariștii actorii si care este rezumatul?


ANTENA 1 este televiziunea care va difuza serialul produs de RUXANDRA ION cea supranumita "MAMA TELENOVELELOR ROMANESTI.

Stim ca deja s-a dat start la filmări stim cine sunt actorii cel puțin cei din rolurile principale. S-au alăturat echipei actorii MARIAN RALEA si ANCA SIGARTAU.

 Dar si MIHAI CALIN, ANDREEA IBAKA  revenire asteapata de public, MATIA BUZA,  MARIAN RIZEA spumos va fi o descoperire pt cei care nu il stiu, TEODORA PACURAR, STEFANA DARZAU.

In sfarsit avem doua actrite noi  care vor interpreta roluri de menajera. Daca o mai vedeam inca o data pe simpatica actrita COSMINA DOBROTA in rol de menajera... COSMINA DOBROTA MERITA si alte personaje.
rezumat serial adela antena 1

Serialul romanesc pe care il vom urmări cel mai probabil de la anul se numește "ADELA".

Când spui "ADELA" iti vine in mine romanul ADELA a lui GARABET IBRAILEANU si filmul special din 1985 ai căror protagoniști au fost regretatul GEORGE MOTOI si actrița MARINA PROCOPIE.

Pentru minunata actrița MARINA PROCOPIE decedata in iunie 2018 plecata prea devreme dintre noi filmul ADELA a fost proiectul de suflet. I-a avut ca parteneri pe lângă GEORGE MOTOI, pe STEFAN SILEANU, VALERIA SECIU, NATASA RAAB, ADRIAN PINTEA. CE ACTORI!

Si muzica lui GEORGE ENESCU.

Filmul a fost regizat de MIRCEA VEROIU si va invit sa il căutați si sa il vedeți.

Serialul romanesc ADELA este o adaptare libera dupa serialul cu succes fulminat "BAHAR" VIATA FURATA"/ O HAYAT BENIM -BAHAR".

Cine a lucrat la scenariul serialului ADELA? Adaptarea libera a fost semnata de : SIMONA MACOVEI, RADU GRIGORE, CONRAD MERICOFFER, BIANCA MINA si RUXANDRA ION.

Cei trei protagoniști ai serialului ADELA au fost aleși. Cele doua surori ADELA si ANDREEA vor fi interpretate de tinerele actrițe MARA OPREA aflata la debut si OANA MOSNEAGU.

Iar personajul masculin MATEI este interpretat de minunatul actor de care va veți îndrăgostii actorul ALECSANDRU DUNAEV. Citit si biografiile acestor talentați actori pe vedeteblog.com

Acțiunea serialului se concentrează in jurul celor doua surori ANDREEA si ADELA si MATEI. Surorile sunt surori vitrege evident ca ele nu știu asta.

ADELA si ANDREEA au fost crescute împreună au trait in aceeași casa dar viata lor se va schimba radical atunci când una dintre fete afla ca este fata unui bogătaș.

Interesant de urmărit si personajul mamei celor doua. O femeie avara, rea si totuși reușește sa se faca placuta in societate pentru propriile interese.

Doi mari actori s-au alăturat distribuția serialului ADELA. Ei sunt ANCA SIGARTAU si MARIAN RALEA.

ANDREEA este fata biologica iar ADELA este fata adoptata. Mama se gândește ca ANDREEA este potrivita sa trăiască o viata lipsita de griji la vila de la SNAGOV a lui MIHAI.

Pe parcurs vom afla ca ANDREEA si-a mințit sora pe ADELA.

Si ca in fapt ADELA este fata care primise moștenirea. ADELA va fi interpretata de actrița MARA OPREA aflata la debut.

"ANDREEA este un personaj destul de jucăuș cu o inteligenta nativa pe care o folosește pentru a-si duce la îndeplinire scopurile"- OANA MOSNEAGU. 

ADELA spune MARA OPREA este fata de la tara pura ingenua. Vrea sa devina jurnalist. ADELA este buna cu toata lumea chiar daca unii nu merita.

Înainte de a urmări serialul romanesc Nu AR FI RAU SA REVEDETI serialul turcesc VIATA FURATA - BAHAR.

Asta pentru a afla cat de libera este ADAPTAREA romanesca.

Va aduceți aminte ce a avut de pătimit ANTENA 1 după ce s-a difuzat serialul "FRUCTUL OPRIT?

SA VA ADUC AMINTE. FRUCTUL OPRIT serialul a fost prezentat ca fiind o adaptare dupa o poveste turceasca când in fapt a fost inspirata adică COPIATA după un serial turcesc.

In ianuarie 2020 ANTENA 1 a fost nevoita sa plătească suma de 920 de euro cheltuieli de judecata. Scenaristele care au lucrat la serialul "BAHAR-VIATA FURATA" au cerut daune de 4000 de euro.

Dupa difuzarea serialului FRUCTUL OPRIT, ANTENA 1 postul de televiziune a fost obligat prin pronunțarea sentinței definitive sa RETRAGA DE LA DIFUZARE serialul si sa RESTRICTIONEZE ACCESUL UTILIZATORILOR la difuzarea serialului sau orice alta comunicare publica atat in ROMANIA cat si in străinătate in orice alta limba prin intermediul platformelor ONLINE.

Magistrații au decis sa dea castig de cauza celor doua scenariste AYCAN ECE YORENC si MELEK GENCOUGLU care au dat in judecata ANTENA GROUP.

CURTEA DE APEL a obligat ANTENA GROUP sa RETRAFA DE LA DIFUZAEW serialul "FRUCTUL OPRIT" INCLUSIV pe ANTENA PLAY SI SA INCETEZE SA EXPLOATEZE ACEASTA PRODUCTIE.

Scenaristele din TURCIA au lucrat impreuna in 2008 la SCENARIUL telenovelei "ASK -I MEMNU" aka" IUBIRE ASCUINSA". Scenariul a avut ca sursa de inspiratie ACEEASI CARTE dupa care romanii au realizat serialul "FRUCTUL OPRIT.

Ce spun scenariștii din ROMANIA? "Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc după care s-au făcut doua adaptări cea din urma ecranizare a adus audiente record.

Incercam sa recreeam povestea de dragoste extraordinara si speram ca telespectatorii vor sta cu sufletul la gura." Filmarile au avut loc nu intr-un studio asa cum se obișnuiește ci in LOCUINTE REALE din Romania.

Da sigur si casele folosite sunt ale unor vedete din Romania care au primit bani in schimbul lasarii locuintelor ca locați de filmare.- SIMONA MACOVEI.

Daca te uitai la serialul turcesc si apoi la cel facut de romani VEDEAI ca TOTUL e COPIAT supa serialul turcesc si diferentele sareau in ochi desigur turcii fiind maestri in exigentele unui serial de succes.

Era chiar PENIBIL sa te uiti la "FRUCTUL OPRIT". PACAT DE MUNCA intregii echipe mai ales a ACTORILOR.

Acum ramane de vazut la acest serial "ADELA" facut din nou dupa un serial turcesc de succes daca va avea aceeasi soarta ca a serialului "FRUCTUL OPRIT".

Scenaristii romani spun ca serialul ADELA este o ADAPTARE LIBERA dupa serialul turcesc "BAHAR-VIATA FURATA".

Dace de ce ai vrea sa vezi o adpatare romaneasca DUPA un serial turcesc si NU UN SERIAL ORIGINAL ROMANESC?

Bine ca se mai schimba actorii pentru ca nea-m cam saturat sa vedem aceeasi actori care au jucat in serialele realizate de RUXANDRA ION.

Sunt actori precum cuplul CRISTINA CIOBANASU, VLAD GHERMAN, MICHAELA PROSAN si alții pe care ii vedem in orice serial nou.

A NU SE IMTELEGE ca acești actori nu sunt BUNI dar parca am vrea sa mai vedem si alți actori.

Nu avem noi romanii romane extraordinare după care s-ar putea face adaptări sa facem un SERIAL ROMANESC fără a ne folosi de alte adaptări din străinătate?

Cine credeți ca s-ar uita la serialul romanesc făcut după serialul turcesc "KARA SEVDA " aka "DRAGOSTE INFINITA"?

Cine ar putea fi mai buni din orice colt al lumii ? Doar actorii din serialul original BURAK OZCIVIT si NESLIHAN ATAGUL.

Apropo postul KANAL D a reluat difuzarea serialului pentru bucuria nostalgicilor.

Norocoși sunt doar ce stau acasa pentru ca serial se difuzeaza la KANAL D DIMINEATA de luni pana vineri de la ora 9.

Unii prefera sa se uiet de doua trei ori la un serial original decat sa vada o adaptare chiar si libera a unui serial romanesc facut dupa un secariu , carte din TURCIA.

Ramane sa vedem in ce fel vor aprecia romancele si romanii un serial romanesc facut dupa serialul turcesc" BAHAR -VIATA FURATA".

Dupa ce au patit cu serialul "FRUCTUL OPRIT" sper ca scenaristii romani sa nu repete aceeasi figura.

Doar PUBLICUL va fi in stare sa aprecieze daca le va place sau nu serialul romanesc ADELA.

MERITA macar sa vedem JOCUL ACTORICESC al tinerilor ACTORI de la MARA OPREA, ALECSANDTU DUNAEV , OANA MOSNEAGU.

Desigur nu ii vom neglija niic pe ceolati actori profesionisti cu mai multa experienta.

Cum ar fi fost sa denumeasca si serialul ADELA" VIATA FURATA?"
noriel.ro